A HírTV élő adásában adtak át egymillió forintot Áder János és felesége alapítványának - videó

Vágólapra másolva!
Sorra érkeznek a támogatások a köztársasági elnöki alapítványba, amely a Covid-árvákat segíti. A Hír TV stúdiójában Herczegh Anitával, a kuratórium elnökével, a köztársasági elnök feleségével beszélgetett Velkovics Vilmos műsorvezető. A műsorban Gajdics Ottó egymillió forintot adományozott az alapítványnak.
Vágólapra másolva!

A Regőczi István Alapítvány a Covid-árvák megsegítését célozza. Van Önöknek a férjével személyes érintettségük Covid-ügyben, ami arra sarkallta önöket, hogy ezt az alapítványt létrehozzák? - indította a beszélgetést Velkovics Vilmos.

Herczegh Anita reményeit fejezte ki, hogy most már nem lesz több áldozat, de elérte az 500-at azon családok száma, ahol valamelyik, vagy mindkét szülő Covid-vírus miatt vesztette életét, és közel 800 árvát hagytak maguk után - mondta Herczegh Anita.

Mint ismert, Áder János köztársasági elnök és felesége, Herczegh Anita nemrég Regőczi István néven hoztak létre alapítványt a Covid-árvák megsegítéséért.

Amennyiben olvasóink is szeretnének segíteni a koronavírus miatt árván maradt gyermekeken, azt megtehetik a Regőczi István Alapítvány közreműködésével, melynek a bankszámlaszáma: 11705084–21448492.