Rákay Philip ismét Gyurcsányt és feleségét kérdezi

Vágólapra másolva!
Gyurcsány Ferencnek és feleségének tett fel kérdést a Facebookon Rákay Philip. 
Vágólapra másolva!

- hangzik a kérdés és a válasz.

" S nem ma kezdtétek. Az I. világháború után, az ideológiai fertőből, a marxista-leninista patkánylyukakból bújtak elő szellemi előképeitek, 1919-ben. A Kun Bélák, a Szamuelyk meg a Lukács György-féle szélsőbalos terroristák. Tudod, Feri, akiknek a szóhasználatát, és mindent elpusztítani vágyó, beteg politikai lelkületét oly szívesen csempészed vissza a mai közbeszédbe, egyik legnagyobb követőddel, a Momentumos Fekete-Győr nevű, törtető hülyével az élen... - írta a Facebookon Rákay Philip.

1945 után, elődeitek ott folytatták - Rákosival és a világ legaljasabb, hazaáruló kommunistáival együtt -, ahol a '19-es Lenin-fiúk abbahagyták. Évtizedekig tartó, aljas országrontás következett, amely magyarok millióit nyomorította meg ideológiai, fizikai és materiális értelemben egyaránt, szinte teljesen lenullázva a magyar társadalom szellemi, lelki, mentális tartalékait is, s elvágva az országot az általad most oly hőn áhított, nyugati létformától. Igen, a jövőtől.

Ennek a gyilkos, politikai bűnöző csürhének és örökségének te, Feri - Klára nevű oldarbordád finom kis családjával együtt - már nem pusztán áttételes haszonélvezői, hanem közvetlen örökösei, letéteményesei, politikai és gazdasági továbbvivői vagytok.

- írja Rákay Philip.

A teljes írás itt olvasható: