A férfi egy dorogi parkolóban támadt egy vascsővel a volt élettársa új párjára. Úgy megverte, hogy eltört a bordája és megrepedt a lépte.

A dorogi férfi április 16-án egy helyi parkolóban találkozott a korábbi élettársával, aki magával vitte az új barátját is, mert félt a férfitól.

A férfi autóval ment a parkolóba, abból nem is szállt ki, majd nagy gázzal kitolatott és majdnem elütötte a nő új barátját. Ezek után elhajtott, de nem sokkal később visszament, kiszállt a kocsiból és egy vascsővel megverte a férfit.

A megvert férfinak megrepedt a fejbőre és a lépte, valamint eltört a bordája. A kórházban mentették meg az életét, kivették a lépét.

A rendőrök életveszélyt okozó testi sértés miatt indítottak nyomozást ellene. A bíróság április 19-ig elrendelte a letartóztatását.

Az ügyészség ezek után azt javasolta, hogy a bíróság 3 hónappal hosszabbítsa meg a kényszerintézkedést, mivel fennáll annak a veszélye, hogy újabb bűncselekményt követne el. A bíróság ezzel egyetértve augusztus 19-ig meghosszabbította a letartóztatását – írja a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség.