Pótlóbusz jár a 4-es és a 6-os villamos helyett kedd este 22 órától szerda hajnali 4 óráig pályakarbantartás miatt. A csömöri HÉV-nek pedig keddtől vasárnapig változik a közlekedése.

A Budapesti Közlekedési Központ közleményében ismerteti, hogy a pótlóbuszok folyamatosan váltják fel a villamosokat 22 és 23 óra között.  A pótlóbuszok a közúton közlekednek, a villamosperonok helyett a közút mellett kijelölt autóbusz-megállóhelyeken állnak meg, a Széll Kálmán tér felé pedig nem állnak meg a Margitszigetnél - írták.

IllusztrációForrás: Csudai Sándor - Origo

A 91-es, a 191-es és a 291-es autóbusz kedden 22.30-tól, valamint a 931-es autóbusz keddről szerdára virradó éjszaka Pest felé a Margit híd budai hídfőnél a villamosperon helyett a közúton kijelölt megállóban áll meg.

A Margit körúton a 17-es villamos zavartalanul közlekedik - olvasható a közleményben.

Keddtől vasárnapig változik a csömöri HÉV közlekedése

Keddtől vasárnapig rövidített útvonalon, csak az Örs vezér tere és Cinkota között jár a csömöri (H9) HÉV karbantartás miatt. A Budapesti Közlekedési Központ vasárnapi közleménye szerint Cinkota és Csömör között a H9-es pótlóbusszal lehet utazni. A pótlóbusz Cinkota alsót nem érinti - írták.

A társaság az Árpádföldről a belváros felé utazóknak a 31-es autóbusz használatát javasolja.