Válogatott kegyetlen tettekkel bántotta a fiatalkorú barátnőjét egy 36 éves férfi féltékenységből. A lány hajnalban tudott szólni az édesanyjának, hogy menjen érte. Számtalan sérülése és rosszulléte miatt mentőt hívtak hozzá, kórházba kellett vinni.

Egy drogos férfi 2017-ben megismerkedett egy nála sokkal fiatalabb lánnyal, akivel tavaly május óta egy párt alkottak. A lány sokszor ott aludt a férfi bérelt lakásában. Tavaly ősszel, október 4-én este, egy veszekedés után a lány elment a lakásból.

A férfi úgy gondolta, hogy a lány megcsalta őt az egyik munkatársával.

Később telefonon próbálta elérni a párját, de az nem akart vele beszélni. A lány egy barátnője autójában ült, rajta keresztül elérte a férfi telefonon. Éjszaka a férfi autóval a két nő után eredt Nagykanizsa belvárosában. Eléjük vágott, majd a sírva könyörgő barátnőjét a hajánál fogva kirángatta és a saját autójába ültette. Berángatta a lányt a bérelt lakásba, ahol letépte a ruháit, majd féltékenységből egész éjszaka válogatott kegyetlenséggel kínozta őt. Ütötte és rugdosta, taposta, kutyanyakörvet kötött rá, és porszívócsővel is megverte.

Emellett a számára gyanússá vált munkatársát is üzenetekkel zaklatta, aki tagadta, hogy bármilyen kapcsolatban lennének. Akárcsak a lány, akinek hajnalban sikerült felhívnia az édesanyját. Az asszony segített kijutni neki a férfi lakásából, de a számtalan 8 napon túl gyógyuló sérülése, kimerültsége és rosszulléte miatt mentőnek kellett kórházba vinnie. A Nagykanizsai Járási Ügyészség a 36 éves férfi ellen tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére, sanyargatással elkövetett személyi szabadság megsértése, testi sértés, valamint kábítószer birtoklása miatt emelt vádat.