A magánzárkából egy kétszemélyes cellába helyezték át Fekete Dávidot. Az egykori Megasztáros énekes nem tört meg, egyelőre kitart eredeti álláspontja mellett.

"Lejárt a kéthetes kötelező karantén, így Dávidot most már áthelyezték. Átkerült egy kétszemélyes fogdába, és ha az új cellatársával nem jön ki jól, az alaposan megnehezítheti a dolgát" – mondta a Blikknek egy, az ügyet jól ismerő forrás. A neve elhallgatását kérő informátor szerint az egykori megasztáros énekesnek nincs rossz dolga, nem bánnak vele keményen,  a fogdája pedig az udvarra néz.

Fekete Dávidot áthelyezték egy kétszemélyes cellábaForrás: Fekete Dávid/Instagram

A cikk szerint Fekete Dávid nem tört meg, kitart eredeti álláspontja mellett, és nem márt be másokat. A lap úgy tudja, hogy az énekest már többször kihallgatták, felmerült az is, hogy egy bűnszervezet tagjaként követett el több bűncselekményt. 

Fekete Dávidot több károsult jelentette fel, miután autókereskedésében számos kocsit vett át bizományos értékesítésre, de az eladás után nem számolt el a pénzzel. A Győri Járásbíróság május 6-án rendelte el az énekes 30 napos letartóztatást.