Ok nélkül támadt emberekre egy férfi Hódmezővásárhelyen

Vágólapra másolva!
Ma dönt a bíróság annak a férfinak a letartóztatásáról, aki múlt héten két emberre is rátámadt Hódmezővásárhelyen, egy ismerőse autóját pedig engedély nélkül elvitte, amiről csak akkor szólt, amikor az autó elromlott.
Vágólapra másolva!

Május 14-én éjjel Hódmezővásárhelyen, egy férfi részegen, minden előzetes vita nélkül

olyan hevesen támadt ököllel egy emberre, hogy a helyszínen lévőknek kellett őt lehúzni, a megtámadott férfiről.

Ezután a férfi beült az autójába, de a támadója felugrott a motorháztetőre és azt is elkezdte ököllel ütni, majd

felmászott a kocsi tetejére és többször belerúgott a szélvédőbe, ami betört.

Másnap éjszaka egy szabadtéri sütögetőhelynél vitába keveredett két férfivel, ami annyira elmérgesedett, hogy ököllel szemen ütötte az egyik férfit.

A megtámadott el akart menni, de támadója hátba rúgta, amitől a földre esett.

A támadó a férfi fejébe is belerúgott és rá is taposott.

Áldozata 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. Ezeken túl kiderült, hogy a megalapozott gyanú szerint az agresszív férfi áprilisban egy ismerőse lakásában kivett egy slusszkulcsot egy női táskából, és elhajtott a ház előtt parkoló autóval.

Az autó tulajdonosának csak fél órával később szólt, hogy elvitte a kocsit, ami addigra meghibásodott, ezért az utcán leparkolta.

A többszörösen büntetett előéletű férfivel szemben garázdaság, súlyos testi sértés és jármű önkényes elvétele miatt indult büntetőeljárás, amiben az ügyészség a férfi letartóztatását kéri a bíróságtól a bűnismétlés és a szökés-elrejtőzés veszélye miatt. Erről ma dönthet a Szegedi Járásbíróság bírája.