Két és fél méteres tigrispitont hagyott hátra egy albérlő egy budapesti lakásban

szalagos tigrispiton, piton, kígyó
Szalagos tigrispiton
Vágólapra másolva!
Egy olvasó kereste meg a Bors bulvárlapot azzal, hogy egy két és fél méteres tigrispitont hagyott ott budapesti lakásában az albérlője. A férfi arról is beszélt, hogy milyen nehezen találni normális embereket, akiknek kiadható lenne a lakás. 
Vágólapra másolva!

A férfi elmondta, hogy az ingatlanját állandóan kiadta, de folyton olyan emberekbe futott bele, akik nem fizettek időben és nem tartották rendben a lakást.

Majd jött egy férfi, akinél felcsillant a remény, határidőre érkezett a lakbér és rendben volt a lakás is, de ez is csak másfél évig tartott, majd a bérlő eltűnt, a tulajdonos pedig felment a saját lakására. Szakembert kellett hívni, mert az eredeti kulcs már nem volt jó a zárba, amikor pedig benyitott, nem hitt a szemének:

rendetlenség, kosz, szemét, a falakon pedig penész.

Illetve valami mozgott a sarokban.

- mesélte a Robi nevű férfi, aki megijedt és hívott egy állatbefogót, aki megállapította, hogy egy

2,5 méteres tigrispiton van a szobában, amely nem harapással, hanem fojtással öl.

Illusztráció Forrás: AFP/2013 Getty Images/Joe Raedle

Az állatot azért volt nehéz hatástalanítani, mert nagyon éhes volt, és rátekeredett a szakember kezére, amit teljes erőből elkezdett szorítani. Ráadásul a piton valahogy megszúrta a befogót, akinek így elkezdett vérezni a keze - írja a lap.

Az incidensnek Robi barátnője vetett véget, aki egy szemeteszsákot hozott, és ebbe került a piton. A lakás renoválása után a férfi el is adta ingatlanját.