Nyilvánosan hízeleg Jakab Péter Gyurcsány Ferencnek, az őszödi évforduló napjaiban

Vágólapra másolva!
Ismét kiderült, hogy a Jobbikban is mindenben Gyurcsány Ferenc szava a döntő. A párt elnöke, Jakab Péter nyilvánosan hízelgett a bukott miniszterelnöknek. És éppen Őszöd 15 éves évfordulójának napjaiban.
Vágólapra másolva!

Az őszödi beszéd évfordulója alkalmából posztolt Orbán Viktor közösségi oldalán. Erre Gyurcsány Ferenc többször is reagált: egyszer a magyar kormányfő bejegyzése alá kommentált, majd videót készített, csütörtökön pedig ismét közzétett egy bejegyzést, ezúttal arról, hány lájkot kapott a kommentje.

„Ha a miniszterelnök a héten megnyeri a Telex eheti lájkbajnokságát, úgy látom, azért is én leszek a hibás" – írta a DK elnöke.

Ne aggódj, nem fogja" – válaszolt Gyurcsánynak kedveskedve, minden túlzás nélkül hízelegve Jakab Péter. (Gyurcsányék lájk-mániájával kapcsolatos manipulációikkal most nem foglalkozunk.)

Forrás: Mandiner

A Jobbik annak idején - deklaráltan - éppen az őszödi beszéd gyurcsányi hazugságai és az azt követő rendőrterror ellen jött létre. Most, 15 évvel később, a baloldalivá lett Jobbik elnöke az évforduló idején hízeleg a baloldal (és az ő) főnökének, Gyurcsány Ferencnek.