Óriási siker Az Orbán-szabály

G. Fodor Gábor Az Orbán szabály G. Fodor Gábor magyar politológus, a Századvég Alapítvány stratégiai igazgatója, Az Orbán Szabály című könyv írója
G. Fodor Gábor magyar politológus, a Századvég Alapítvány stratégiai igazgatója, Az Orbán Szabály című könyv írója
Vágólapra másolva!
Már a negyedik utánnyomáson van a sor, mert akkora a kereslet és egész egyszerűen elviszik az utolsó példányokat is a könyvesboltokból, szűk egy hónap alatt tízezer fölött jár a fogyás, ami kétségtelenül nagy eredmény - minderről G. Fodor Gábor beszélt az Origónak. Az Orbán-szabály című könyv írója szerint a jobboldali politikai közösség is igényli a megerősítést, a baloldal ugyanis mindent megtesz annak érdekében, hogy rossz közérzetet teremtsen az országban.
Vágólapra másolva!

Fura dolog, ha egy szerző mondja, hogy a könyve sikeres: az eladási adatok azt jelzik, hogy Az Orbán-szabály nagy siker lett – mondta G. Fodor Gábor.

Már a negyedik utánnyomáson van a sor, mert akkora a kereslet és egész egyszerűen elviszik az utolsó példányokat is a könyvesboltokból. Szűk egy hónap alatt tízezer fölött jár a fogyás, ami kétségtelenül nagy eredmény.

- tette hozzá. Ettől azonban fontosabb, hogy nemcsak veszik a könyvet, de olvassák is. Rengeteg visszajelzést kapok, és mivel ezeket a szerzőnek címzik, ezek túlnyomórészt a tetszéskifejezésről szólnak – mondta a szakember.

G. Fodor Gábor: Pozitív véleményklíma veszi körül a könyvet Fotó: Polyák Attila - Origo

Persze olyan is van, aki nem olvasta, mégis van róla véleménye. A baloldali portálok szemlecikkei jó példák erre. Meg az is, hogy Kálmán Olga, Havas Henrik is megszólalt Az Orbán-szabály ügyében, tovább lendítve aztán ezzel a könyv iránti keresletet.

Ezek szerintem jó dolgok - mondta G. Fodor Gábor.

A könyvet most egy pozitív véleményklíma veszi körül, kedvező a fogadtatása. A jobboldali politikai közösség is igényli a megerősítést, a baloldal ugyanis mindent megtesz annak érdekében, hogy rossz közérzetet teremtsen az országban. Kútmérgezőként nap mint nap csepegteti a mérget. A könyv nekik is azt üzeni, hogy "legyünk büszkék az elmúlt tíz évre, van miért" - zárta szavait G. Fodor Gábor.