Féltékenységből ölhette meg a 32 éves feleségét vasárnap éjjel B. Zoltán Nagyaron. A tragédia idején a gyerekeik is otthon voltak, a kicsiket vélhetően a pár 14 éves lánya mentette ki a házból. A férfi a gyilkosság után magával is megpróbált végezni.

Egy 14 éves kislány menthette meg a testvérei életét vasárnap éjjel Nagyaron, amikor az apjuk halálra késelte az édesanyjukat - írja a Blikk. A cikk szerint Bogi hívott segítséget és vitte ki a házból három kisebb testvérét, amikor B. Zoltán egy késsel rontott a feleségének. 

B. Zoltán egy késsel ölte meg a feleségét vasárnap éjjelForrás: police.hu

– Klári hivatásos nevelőszülő volt, egy néhány éves pici mellett velük lakott két alsó tagozatos gyerek is.  A 14 éves lány, Bogi az arcán és a karján is szerzett sérüléseket: elképzelhető, hogy az apja akkor vághatta meg, amikor az anyja védelmére kelt. A vérfürdő közben a szomszédból kért segítséget, a család unokatestvérei laknak ott – mondta a lapnak az egyik utcabeli, aki úgy tudja, hogy betörték az ablakot, így sikerült megakadályozni a még nagyobb vérfürdőt. 

Egy másik szomszéd azt mondta, hogy a pár csak néhány éve költözött abba a házba, ahol a gyilkosság történt, előtte a szülőknél éltek. A helyiek elmondása szerint nem ez volt az első alkalom, hogy a férfi agresszív volt a nővel: előfordult, hogy Zoltán úgy megverte Klárát, hogy a nőnek hosszú ideig lila foltok éktelenkedtek az arcán. Az ügy mögött a szomszédok szerint féltékenység állhatott. 

A Blikk úgy tudja, hogy miután Zoltán megölte a feleségét magával is megpróbált végezni, hason és nyakon szúrta magát. A férfit kórházba vitték, az ügyben emberölés elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya.