Egyre abszurdabb hazugságokkal próbálja titkolni Gyurcsányné, hogy nem kampányol

Vágólapra másolva!
Már több mint 75 ezren csatlakoztak a kampánycsapatához - állt elő egy újabb nevetséges hazugsággal Gyurcsány Ferenc felesége. Ezzel is azt próbálja elleplezni, hogy mióta Karácsony Gergely bejelentette, hogy indul a baloldali előválasztási színjátékon, a többi jelölt, így Gyurcsányné is abbahagyta a kampányolást.
Vágólapra másolva!

Állítólag éppen kedden este lépte át a 75 ezret Gyurcsányné kampánycsapatának létszáma, ezt ő maga állította először a Facebookon, majd az ATV-ben. A szám abszurditását és nevetségességét az is jelzi, hogy egy olyan támogatója, aki tényleg jelentkezni akart, a közösségi médiában azt írta, hiába próbált jelentkezni háromszor is, vissza se jeleztek. Vagyis nemcsak a 75 ezres szám nyilvánvaló kamu, hanem az is kérdéses, hogy van egyáltalán bármennyi regisztrált támogatója.

Amikor Karácsony Gergely vesszőfutása elkezdődött, és összeomlott a kampánya, feltűnő volt, hogy Gyurcsányné nem kezdett el kampányolni. Erről itt írtunk. Ennek oka az, hogy Gyurcsány Ferenc korábban eldöntötte, hogy a baloldali előválasztási színjáték győztese Karácsony Gergely lesz.