Videót tett közzé az ügyészség arról, hogy a kommandósok hogyan fogták el azt a magyar férfit Budapesten, aki terrorcselekményre készült. A videón látszik, hogy a kommandósok milyen komolyan vették a dolgot, többen, több autóval vettek részt az akcióban. Speciális eszközöket is bevettek.

Tegnap fogták el azt a magát iszlamistának nevező férfit, aki a gyanú szerint robbantásos merényletre és gyilkosságra készült Magyarországon azért, hogy az európai emberekben félelmet keltsen.  A veszélyes férfi elfogásához többek között olyan speciális eszközöket is bevetettek, mint egy robot bombakereső.  A kommandósok több autóval érkeztek a helyszínre, többek között egy páncélozott autóval.

A férfit előállították és gyanúsítottként hallgatták ki, ahogy fogalmaznak, a lakosság megfélemlítése céljából, előre kitervelten, aljas indokból és célból, több ember sérelmére, több ember életét veszélyeztetve elkövetett emberölés bűntettével, és robbanóanyaggal visszaélés bűntettével megvalósított terrorcselekmény előkészületének gyanúja miatt. A férfit már ma letartóztathatják.