Gór Csaba: Egyetlen lépés sem történt a Margit-negyed ügyében

Vágólapra másolva!
Gór Csaba, a Fidesz II. kerületi önkormányzati képviselője, frakcióvezetője a heti Tv Pirkadat című műsorában beszélt a kerület ügyeiről, a lehetőségekről.
Vágólapra másolva!

A képviselő megerősítette korábbi nyilatkozatukat, amely szerint nehéz pozitív dolgokról beszélni a kerületben, csupán olyanokról, amik a polgármester népszerűségét, kommunikációs stratégiáját erősíti. Hozzátette, az természetes, ha valaki egy választási kampány során népszerűsíti magát, ám a választás másnapjától kezdve már nem ezzel, hanem a konkrét munkával kellene foglalkoznia egy polgármesternek is, a lakók életét, az ügyeit szem előtt tartva.

Arra a kérdésre, hogy a most ellenzékbe kerülő Fidesz frakció mit tenne másként, Gór Csaba azt mondta, a polgármester számos választás ígéretével egyet lehet érteni, azt is mondják, hogy túlságosan nagy a nyugalom, a csend a kerületben, ennek egyetlen oka van, mégpedig az, hogy a valóban támogatásra érdemes programokat a mostani ellenzék nem támadja pusztán politikai érdekekből. A Fidesz képviselői is azért dolgoznak, hogy a kerületi lakosoknak jobb legyen az élete. Ugyanakkor a kerületi ellenzék szerint számos olyan pont van, amiben változtatni kell, például nagyon jól hangzik, hogy az önkormányzat megvalósítaná a 21. századi hivatalt, de ehhez képest sok panasz érkezik az ügyintézésre. Ez nem pénzkérdés, hanem működési módszer kérdése. Az előző ciklusokban egy alpolgármester volt, ma négy, ez nem szakmai, hanem politikai alapon dőlt el, ami szintén nem jó. Ez a koalíció igen borsos ára – tette hozzá a frakcióvezető.

A teljes beszélgetést itt olvashatják.