Újabb részletek a megdöbbentő monori gyilkosságról

Esélyt sem hagytak a menekülésre
Vágólapra másolva!
Részleges beismerő vallomást tett az a férfi, aki a gyanú szerint néhány napja halálra késelt egy idős férfit Monoron. Közben úgy tudni, a férfi furcsa védekezéssel állt elő: azt állítja, hogy a nyugdíjas férfi támadt rá, és ő csak önvédelemből szúrt. Csakhogy mindezt több, mint hússzor tette, és el is vágta a férfi nyakát.
Vágólapra másolva!

Néhány hónapja költözött Monorra az a 73 éves férfi, akit a napokban öltek meg. A házat bútorokkal együtt vette meg, de teljesen át akart mindent alakítani belül. Ezért elsőként el akarta adni a bútorokat.

Talált is vevőt, egy helyi asszonyt, aki fizetett is neki. Később a nő fia ment el a már kifizetett bútorokért. Miután azonban elvitte azokat, később visszament.

Forrás: YouTube/PoliceHungary

Akkor szurkálta halálra a 73 éves férfit. Úgy tudjuk kegyetlenül végzett vele, egy tapétavágóval több, mint hússzor megszúrta áldozatát, aztán elvágta a torkát.

A gyilkossággal gyanúsított férfi ezután beült az idős férfi autójába, és elhajtott vele. Később azonban a Monori erdőben hagyta .Pár nappal később fogták el a rendőrök.

Az elfogásról videó is készült, amelyen látszik, ahogy a rendőrök bilincsben viszik el a férfit, akin szürke mackóruha van.

Forrás: YouTube/PoliceHungary

Többek között

különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel gyanúsítják.

A Tények arról számolt be, hogy a gyilkos az idős férfit a spájzban rejtette el, később a lánya találta meg, aki azért ment édesapja házához, mert nem vette fel a telefont.

Már a letartóztatását is elrendelték, ugyanis attól tartanak, ha szabadon hagyják megszökik, megnehezíti a bizonyítást, vagy újabb bűncselekményt követ el.

Az Origó közben az ügyészség szóvivőjétől megtudta, hogy

Forrás: YouTube/PoliceHungary

Ugyanakkor a Budapestkörnyéke úgy tudja, hogy a férfi azt állítja, a nyugdíjas férfi támadt rá, és csak önvédelemből szúrt. Ahogy írtuk, kevéssé életszerű, hogy valaki önvédelemből hússzor megszúr valakit, majd el is vágja a torkát.