Négy hónapja üldözik Müller Cecília fenyegetőjét

MÜLLER Cecília
Müller Cecília, országos tisztifőorvos.
Vágólapra másolva!
Halálos fenyegetést kapott Müller Cecília országos tisztifőorvos január végén, ezért biztonságára éjjel-nappal a Készenléti Rendőrség fegyveres rendőrei vigyáznak. 
Vágólapra másolva!

Mint arról a Blikk beszámolt, továbbra sem találják az országos tisztifőorvos zaklatóját, aki négy hónapja megfenyegette Müller Cecíliát. Mint írják, eddig annyit lehetett tudni, hogy Müller Cecíliát a Készenléti Rendőrség állig felfegyverzett emberei őrzik. A védelem szintje olyan volt, akár a kormányfőé vagy a minisztereké.

Müller Cecíliát továbbra is őrzik.

Müller Cecília országos tisztifőorvos Forrás: MTI/Vasvári Tamás

A lap érdeklődött az Országos Rendőr-főkapitányságnál az ügy fejleményeiről:

"Megkeresésével kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy az ügyben a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda folytat nyomozást. Ezt meghaladóan az eljárásról a nyomozás érdekeire tekintettel bővebb tájékoztatást nem áll módunkban adni.

– áll a sajtóosztály hivatalosan megküldött válaszában.

Arról tehát, hogy van-e már gyanúsítottja a nyomozóknak, nem tudni. A Blikk hozzátette, a rendőrségi informátoraikkal történt beszélgetéseik után sem tudtak meg többet. „Óriási titokban zajlik a nyomozás több mint negyedéve, de a részletekről egy hang sem szivárog ki" – mondta az egyikük.