Közösségi profilja arra utal, hogy baloldali irányból közelített a radikális iszlám felé V. Kende, az a kecskeméti fiatal, aki a gyanú szerint terrorcselekmény elkövetésére készült Magyarország területén.

Mindmáig elérhető annak az iszlám hitre áttért és az Iszlám Államnak online hűségesküt tett kecskeméti fiatalembernek a közösségi oldala, aki a hatóságok gyanúja szerint emberéleteket követelő terrortámadások elkövetésére készült Magyarországon.

Fotó: FacebookForrás: Origo

V. Kende, vagy muszlim nevén Hüsseyin Ziyad V. Facebook-profilja meglehetősen zavaros lelkületre utal, de az látható, hogy a fiatalember több magyarországi iszlám közösség információi mellettérdeklődött a Greenpeace, az Antifa Magyarország és Budapest főpolgármestere, Karácsony Gergely közösségi élete iránt is.

Fotó: FacebookForrás: Origo
Fotó: FacebookForrás: Origo

A Facebook-oldal kedvelései széles és kissé eklektikus palettán mozognak, hiszen a különböző számítógépes játékoktól, a Harry Potter mitológián vagy a Real Madrid futballklubon keresztül vezetnek odáig, hogy a legutóbbi kedvelések között már szinte kizárólag iszlamista közösségek és szervezetek oldalai találhatóak.

Fotó: FacebookForrás: Origo