Németh Balázs televíziós újságíró a közösségi oldalán mutatta be, hogy a budapesti Eb-kezdetén hogyan is fest a Puskás Aréna környéke. Röviden: a Karácsony által vezetett főváros jelenleg legfontosabb részén, a kezdés előtt közvetlenül derékig ér a fű, mindent ellep a gaz és a szemét, miközben 67 ezer szurkoló érkezik, akik közül majdnem 20 ezer külföldi lesz. Karácsonyék tehetetlensége és dilettantizmusa miatt mindenki azon fog élcelődni, hogy Budapest mennyire koszos.

Az M1 munkatársa először csütörtökön tett közzé egy bejegyzést a Puskás Aréna környékéről, amely alapján szemmel látható a derékig érő gaz, a szemétkupacok, a kosz és a mocsok.

Németh Balázs megjegyzi: így néz ki a Puskás Aréna környéke egy nappal a labdarúgó Európa-bajnokság kezdete előtt. Ez a látvány fogadja majd a stadionhoz érkező 60 ezer magyar és külföldi(!) szurkolót.

Pénteken megjelent egy videofelvétel is Németh Facebook-oldalán a Puskás környékén tapasztalható áldatlan állapotokról, „szégyen és gyalázat" cím alatt.

A televíziós újságíró megjegyezte: a Puskás stadion metrómegállónál, a Papp László Sportaréna mellett és a Stefánia úton készültek a felvételek. A videón másfél percnyi dzsungelharc: így várja tehát a Karácsony Gergely vezette magyar főváros a labdarúgó Európa-bajnokság résztvevőit és szurkolóit.

A felvételen jól látható, hogy néhány helyen Németh elkezdte a gazolást és a rendrakást, mivel a baloldali vezetés erre nem hajlandó.

Budapest tehát ismét gazdátlan és egyre inkább leszakad Európa nagyvárosaihoz képest. A fővárosunk lassan úgy fest, mint egy harmadik világbeli porfészek, vagy, ahogy a baloldali vezetés mondaná: nem gaz, hanem méhlegelő és rovarhotel...