Disznósokkolóval és késsel támadt a feleségére egy férfi Piliscsabán június 7-én. P. Ferenc terve az lehetett, hogy miután megölte Marikát, magával is végez majd.

P. Marika pár napja érkezett haza Piliscsabára Németországból, hogy láthassa az unokáit. A látogatás azonban kis híján végzetesnek bizonyult, a férje ugyanis egy késsel támadt a nőre az otthonukban - írja a Blikk. A lap szerint miközben a nő vacsorázott, a férfi egy házi készítésű, disznóöléshez használatos sokkolóval támadt rá hátulról.

Disznósokkolóval és késsel támadt a feleségére a piliscsabai férfiForrás: pixabay.com

Marika kimenekült a házból, elbújt egy bokor mögé, miközben a férje egy késsel a kezében eredt utána. A nő ezután visszaosont a házba, elrejtette a kést és a sokkolót, de a férje ekkor egy másik késsel újra rátámadt. Marikának végül sikerült elmenekülnie, és előbb az orvosi ügyeletre, majd a rendőrségre ment.

Többször küldött neki fotót a garázsban felkötött hurokról

A lapnak a pár egyik szomszédja azt mondta, hogy körülbelül tíz éve élnek a településen, de

még egyszer se fordult elő, hogy ne tajtrészegen találkozzanak Ferivel az utcán. 

A férfi előállításakor azt mondta: filmszakadás-közeli élményben volt része, az utolsó képe egy pálinka a kezében, a következő pedig a bilincs a kezén. A rendőrök a helyszínen több levelet is találtak a gyanúsított kézírásával, amelyekben az asszony megöléséről volt szó. A férfi többször küldött neki fotót – öngyilkossági gondolatait jelzendő – a garázsban felkötött hurkokról is.

A gyanú szerint P. Ferenc terve az lehetett, hogy miután megöli feleségét, magával is végez majd.

Ha Ön, vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!