Egy szlovák férfi két napon belül meggyilkolt egy férfit Szlovákiában, valamint egy nőt Esztergomban, mindkettőjüket halálra verte. A nő holttestét egy vízelvezetőbe dobta, a férfit egy kútba, majd felgyújtotta. Az ügyészség javasolta a letartóztatásának meghosszabbítását.

A gyanú szerint a férfi május 13-án 13 óra és május 14-én 10 óra között be volt drogozva. Ez idő alatt Esztergomban összeveszett egy szintén szlovák nővel, majd brutálisan megverte, többek között kétszer fejbe rúgta. A nő belehalt a sérüléseibe, a férfi holttestét beledobta egy vízelvezető árokba. 

Ebben a vízeleveztőben találták meg a nő holttestét.Forrás: Police.hu

A veréstől a nőnek a jobb szemürege, orrcsontja, arckoponya csontjai és az álkapcsa darabosra tört, felső fogsora leszakadt, frontfogai kitörtek.

Kicsivel korábban, május 13-án a férfi Szlovákiában meggyilkolta a szállásadóját, őt is halálra verte. A holttestet a kert végében lévő kútba dobta és felgyújtotta.

Az ügyészség javaslatára a bíróság először május 17-én rendelte el a letartóztatását 1 hónapra. Az ügyészség most az javasolta, hogy a bíróság hosszabbítsa meg a kényszerintézkedést 3 hónappal, mivel továbbra is fennáll a szökés, elrejtőzés valamint a bűnismétlés veszélye is.