Tavasszal egy elszámolási vita veréssel végződött. A megtámadott férfi megjavította a támadója autóját, de az nem fizette ki neki a munkát teljesen. Amikor a szerelő a férfi lakásához ment a maradék pénzért, egy baseballütő került elő.

2020 végén az autószerelő elvállalta, hogy megjavítja a férfi autóját, amivel márciusra lett kész. A férfi átvette az autóját, de a munkadíj egy részével adós maradt a szerelőnek, ezért megállapodtak, hogy később kifizeti neki a fennmaradó pénzt. Március 21-én a szerelő elment a férfi lakásához, hogy rendezzék a tartozást, de

ekkor sem kapta meg a hiányzó összeg teljes egészét, ezért vitatkozni kezdtek,

majd a ház előtt az utcán kiabáltak egymással. Közben a szerelő beült az autójába, de ekkor a férfi egy baseballütővel betörte az autó hátsó szélvédőjét. A szerelő elhajtott a helyszínről és út közben értesítette a rendőröket. A férfi a baseballütővel a kezében követte a szerelőt, aki egy felnikulccsal tartotta vissza a támadóját. A férfi 35 ezer forintos kárt okozott a szerelőnek. A Tiszaújvárosi Járásbíróság a férfival szemben, garázdaság miatt 270 ezer forint pénzbüntetést szabott ki azzal, hogy ha a férfi nem fizeti meg a pénzbüntetést, az szabadságvesztésre változtatható át. A bíróság döntése jogerős.