14 éves kislányt zaklatott szexuálisan a Pest megyei férfi

Budapest Környéki Törvényszék, előkészítő tárgyalás, tárgyalás pedofil, pedofil férfi, 2021.06.15.
Vágólapra másolva!
Mindent tagadott a mai előkészítő tárgyaláson az a férfi, akit egy kislány szexuális zaklatásával vádolnak. A tárgyalásról való jogáról sem mondott le. A vádirat szerint többször molesztálta a kislányt, aztán azt mondta, ha erről beszélni mer a szüleinek, megöli.
Vágólapra másolva!

Kockás pulóverben, farmerben és sportcipőben érkezett a bíróságra az a férfi, akit

egy fiatal lány szexuális zaklatásával vádolnak.

Budapest Környéki Törvényszék, 2021.06.15. Fotó: Hirling Bálint - Origo

Mielőtt berendelték a tárgyalóterembe, a telefonját nyomkodta, úgy tett, mintha teljesen nyugodt lenne.

Fotó: Hirling Bálint - Origo

A mai úgynevezett előkészítő ülés volt, ahol a férfi nem mondott le a tárgyalásról való jogáról, így aztán elképzelhető, hogy a mai egy hosszú tárgyalássorozat első napja volt. Ma a férfi mindent tagadott. Azt mondta, hogy ő nem molesztált a kislányt.

Ami biztos, hogy

a hetvenes éveiben járó férfit azzal vádolják, hogy egy akkor 14 éves kislányt a hatalmi, befolyási viszonyával visszaélve, többször molesztált.

Miután a családi kapcsolati megromlottak, depresszió alakult ki nála, amely miatt rendszeres kezelés alatt is állt.

2015-ben ugyan újraházasodott, de két évvel korábban hirdetést adott fel azzal, hogy életjáradékkal szeretne megismerkedni egy kisgyerekes nővel.

Végül egy kétgyermekes anyával sikerült megegyeznie, majd szerződést kötnie. Egyszer, amikor a nő nagyobbik, 14 éves lánya, az akkor már házas férfi otthonában volt vendégségben,

a férfi a vád szerint magához hívta őt és közölte vele, hogy ha nem szeretne rosszat a szüleinek, és azt akarja, hogy a háza az övék legyen, akkor hagyja neki, hogy megsimogassa.

Ezután a férfi szexuálisan zaklatta a kislányt, aki félelmében nem mert ellenállni.

Amikor a férfi a molesztálás után, közölte, hogy

Később a család 2 hétig lakott nála. Az együttélés alatt a férfi többször ráparancsolt a kislányra, hogy kérjen engedélyt az édesanyjától arra, hogy vele aludhasson. Ilyenkor különböző szexuális cselekményekre vette rá a kislányt.

A gyerek csak egy év múlva mert szólni a szüleinek, a férfi ellen ezután indult eljárás.