Előkerült Simek Kitti, de a lánya nem fogadta szívesen

Simek Kitti, Simek Kitty
Pécs, 2004. január 27. Két év és két hónap fiatalkorúak börtönében letöltendő szabadságvesztésre ítélte a Pécsi Ítélőtábla a nevelőapja megölésével vádolt tótújfalusi Simek Kitti Juditot. Édesanyját mint másodrendű vádlottat hét hónap, két év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték. A képen: Simek Kitti érkezik a tárgyalásra. MTI Fotó: Kálmándy Ferenc
Vágólapra másolva!
16 év után előkerült Simek Kitti, akit a nevelőapja meggyilkolása miatt ítéltek el 2002-ben. A nő megkereste a lányát, de a család nem fogadta szívesen, hogy a 17 éves Líviát Hollandiába akarta csábítani.
Vágólapra másolva!

16 év után előkerült Simek Kitti, aki 2002-ben lelőtte a nevelőapját, mert állítása szerint éveken át szexuálisan zaklatta és verte őt - írja a Blikk. A lap szerint a ma 33 éves Kitti nemrég jött haza Magyarországra és találkozott lányával, a 17 éves Líviával, ám nem fogadták szívesen.

Simek kittit 2004-ben két év és két hónap fiatalkorúak börtönében letöltendő szabadságvesztésre ítélte a Pécsi Ítélőtábla a nevelőapja megölése miatt. Édesanyját, mint másodrendű vádlottat hét hónap, két év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték Forrás: MTI/Kálmándy Ferenc

– Igen, igaz a hír, de nem kérünk Simek Kittiből! Mit képzel, hogy szó nélkül eltűnik, majd tizenhat év után beállít, hogy titokban külföldre csábítsa a gyerekemet? – mondta a lapnak Lívia édesapja. A férfi szerint a nő "csak bankjegyeket lát Livibe".

2005-ben kegyelmet kapott

A lány a Blikknek azt mondta, az anyja a közösségi oldalán írt neki, hogy küldött egy csomagot, és menjen el érte Pécsre a nagynénjéhez. Amikor azonban a lány átment a csomagért, akkor Kitti nyitott neki ajtót. A nő azt mondta neki, hogy menjen vele Hollandiába, ahol majd szerez neki munkát. Kitti azt is hozzátette, azért ilyen sürgős az indulás, mert

Lívia után több családi pótlékot kaphat majd a holland államtól.

A lány később azonban megírta az anyjának, hogy nem megy vele Hollandiába, mert boldog itthon az apjával és a három testvérével. Erre azonban Kitti dühösen reagált, Lívia elmondása szerint egyszerűen lekurvázta.

A cikkben emlékeztetnek, hogy Simek Kitti 2002-ben lőtte le az alvó nevelőapját tótújfalui otthonukban, mert elmondása szerint a férfi szexuálisan zaklatta és verte őt. Akkor szinte az egész ország a 14 éves lány pártjára állt, akit végül két év letöltendő börtönre ítélték. 2004-ben azonban megszületett Lívia, így 2005-ben Mádl Ferenc köztársasági elnök kegyelmben részesítette.