Harapófogóval a kezében mondta gyereke anyjának, ha a fiú nem kerül hozzá, kihúzza a nő fogait

Vágólapra másolva!
Rendszeresen verte gyereke anyját egy férfit. A nő egy idő után nem bírta tovább, és elköltözött a gyerekükkel együtt. Ezután következtek a még brutálisabb verések, azért, hogy a nő lemondjon a gyerekük felügyeleti jogáról.
Vágólapra másolva!

A 40 éves férfi 2014-ben ismerkedett meg későbbi párjával, aki a klubjában dolgozott Balatonfüreden. Három évig éltek együtt, 2016-ban született meg a közös kisfiuk.

A gyerek születését után a férfi agresszíven kezdett viselkedni a nővel, nem sokkal később egy másik férfihoz költözött.

Az apa ezek után mindenáron meg akarta szerezni a gyerek feletti kizárólagos szülői felügyeleti jogot, ennek érdekében az erőszaktól sem riadt vissza.

Egyszer korábbi élettársát autózni vitte, majd

egy előre bekészített harapófogót vett elő, és azzal fenyegette meg a nőt, hogy azzal húzza ki a fogait, ha nem tesz nyilatkozatot, miszerint az új élettársával együtt drogozott.

A nő eleinte nem volt hajlandó lemondani a gyermeke feletti szülői felügyeleti jogról, ám

a férfi többször is megverte, mire a nő végül a kényszer hatására közjegyző előtt, majd később a bíróság előtt is megtette a lemondó nyilatkozatot.

További erőszakkal, fenyegetéssel és veréssel azt is elérte a férfi, hogy a nő egy idő után már nem is látogatta a gyerekét.

A férfit korábban két év felfüggesztett börtönre ítélték. Ha most ismét bűnösnek találjak, a korábbi felfüggesztett ítéletet is le kell ülnie.