A baloldal nemet mondott a családok támogatására és a munkahelyteremtésre

GYURCSÁNY Ferenc beszél CSELEKVÉS gesztikulál kampány Közéleti személyiség foglalkozása politikus rendezvény résztvevő SZELLEMI TEVÉKENYSÉG SZEMÉLY választási előkészület
Budapest, 2019. április 14. Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke beszédet mond a párt európai parlamenti kampánynyitó rendezvényén a Budapest Kongresszusi Központban 2019. április 14-én. MTI/Mohai Balázs
Vágólapra másolva!
Elképesztő, hogy a baloldal nem szavazta meg az újraindítás költségvetését. A Gyurcsány vezette baloldal ezzel nemcsak a gazdaság és az élet újraindítására, hanem a családok és a munkahelyteremtés támogatására, az idősek megbecsülésére is nemet mondott. Megdöbbentő, hogy a járvány által leginkább sújtott családok támogatását, a családi adó-visszatérítést is ésszerűtlennek és elvetemültnek nevezik, írja a Fidesz-frakció közleményében.
Vágólapra másolva!

Gyurcsányék adóemelést, az otthonteremtés leépítését, a rezsicsökkentés eltörlését és a fizetős egészségügy visszaállítását akarják. Válságkezelésük megszorításokra, eladósodásra épül.

A baloldal egyszer már bizonyította, hogy az ő politikájuk tönkreteszi Magyarországot.

Gyurcsány Ferenc Forrás: MTI/Mohai Balázs

Ezzel szemben a jövő évi költségvetés célja, hogy minden magyar nyertese legyen Magyarország fejlődésének, és mindenki talpra tudjon állni, akit a járvány nehéz helyzetbe hozott.