Tavaly tavasszal gyilkolta meg részegen az 55 éves nő, a szintén részeg férjét. Egy kést szúrt a szívébe, amitől a férfi a helyszínen meghalt. A nőt három nappal a gyilkosság után letartóztatták. Az ügyészség most újabb két hónappal meghosszabbítaná a nő letartóztatását.

2020. április 19-én a tokodi házaspár sokat ivott, majd délután összevesztek.

A vita során a nő előkapott egy 8,5 centis kést és szíven szúrta a férjét,

aki a helyszínen meghalt. Ezután a nő elmondta az egyik gyerekének, hogy mit tett, mire az hívta a testvérét, majd mindketten a szülői házhoz siettek. A nő megpróbált elmenekülni, de a gyerekei visszatartották, amíg a rendőrök meg nem érkeztek. Ezután a nyomozók elfogták és bevitték a kapitányságra, ahol gyilkosság megalapozott gyanújával hallgatták ki, majd őrizetbe vették.

Ezzel a bicskával szúrta szíve férjét a tokodi nő.Forrás: police.hu

Kiderült, hogy a nő ellen már 2006-ban is indult egy eljárás súlyos testi sértés miatt. Akkor késsel támadt az egyik fiára, és többször mellkason szúrta és 40 centi hosszan megvágta az oldalán. A nőt tavaly április 22-én letartóztatták, amit azóta már többször is meghosszabbítottak. Az ügyészség figyelemmel arra, hogy szabadlábra kerülése esetén újabb bűncselekményt követne el, újabb két hónappal hosszabbíttatná meg a nő letartóztatását. Erről a nyomozási bíró a nő kihallgatását követő tárgyaláson fog dönteni.