Bajkai István: Ez a Fidesz-KDNP kormányzás egyik stratégiája

Vágólapra másolva!
Dr. Bajkai István, a Fidesz országgyűlési képviselője a Heti Tv Pirkadat című műsorában beszélt a Parlament szünet előtti utolsó munkanapjáról, az elfogadásra váró törvényekről, de Erzsébetváros is említésre került.
Vágólapra másolva!

A politikus elmondta, a parlament utolsó plenáris ülésén a nyári szünet előtt kerül sor minden fontos döntés megszavazására, így többek között a jövő évi költségvetésre is. Megjegyezte azt is, a miniszterelnök múlt heti bejelentései kapcán, hogy minden kormányzás alapvető feladata a saját programjának az élethez való igazítása. Erre most az amúgy igen sikeres járvány elleni védekezés miatt is szükséges, amiről a képviselő megjegyezte, a magyar kormány volt az, amelyik a világon elsőként lépett a védekezésben, ráadásul igen eredményesen. Olyan intézkedések születtek, amelyek egyszerre mentették az emberek életét, egészségét, egyszerre meg a gazdaság szereplőinek, az emberek munkahelyeinek megőrzését érte el.

Ugyanakkor – tette hozzá Bajkai István, a magyar gazdaság újraindítása további lépéseket is követel, ezért is tette meg a miniszterelnök a múlt héten a bejelentéseit, hiszen a kormányzás is képes a megújulásra.

A teljes beszélgetést itt olvashatják.