Elindult a Konzultáció Budáért

Vágólapra másolva!
Konzultáció Budáért címmel juttat el kérdőívet a budapesti 4. számú országgyűlési egyéni választókerület minden háztartásába Dr. Gór Csaba. A Fidesz választókerületi elnöke a legfontosabb helyi közéleti kérdésekről, fejlesztési igényekről, problémákról kérdezi meg a budaiakat.
Vágólapra másolva!

Van 5 perce 10 kérdésre az otthonunkról? – e kérdéssel juttatja el kérdőívét Dr. Gór Csaba, a Fidesz választókerületi elnöke a budapesti 4. számú országgyűlési egyéni választókerület minden háztartásába.

A Konzultáció Budáért címmel indított kezdeményezés célja, hogy a II. és III. kerületben élők elmondhassák, melyek az őket leginkább foglalkoztató közéleti kérdések, a közbiztonságtól az utak állapotán át az idősek helyzetéig, illetve, hogy mennyire tartják fontosnak a közlekedési, az oktatási vagy éppen az egészségügyi fejlesztéseket.

„Azt, hogy melyek a II. és III. kerület előtt álló legfontosabb kihívások, melyek a jövőnket leginkább befolyásoló fejlesztések, az itt élőkkel együtt szeretném meghatározni. Azért indítottam a Konzultáció Budáért című kezdeményezésemet, hogy Pesthidegkúttól a Csúcshegyig, Bel–Budától Békásmegyer Ófaluig, a III. kerület hegyvidéki részétől a Rózsadombig együtt határozhassunk közös feladatainkról" – fogalmaz Dr. Gór Csaba.

A konzultációs kérdőív július 15-ig tölthető ki a www.budaert.hu oldalon, illetve a háztartásokba eljuttatott szórólapon. A kérdőív postai levélben az alábbi címre küldhető vissza: 1024 Budapest, Keleti Károly utca 13/B.