Tüntetők vonták kérdőre Gyurcsány Ferencet a rendőrterror miatt Tapolcán

Vágólapra másolva!
Tüntetők zavarták meg Gyurcsány Ferenc szerdai, tapolcai utcafórumát - derül ki a HírTV beszámolójából. A demonstrálók kormányzásával próbálták szembesíteni a volt miniszterelnököt, aki látva a hangulatot, a tervezettnél jóval hamarabb elhagyta a helyszínt.
Vágólapra másolva!

"Ha van kedved beszélgetni arról, hogy mi, a DK-ban milyen országot képzelünk el vagy csak készítenél velem egy szelfit, esetleg megkérdeznél, hogy mit gondolok a Fidesz gyurcsányozó kampányáról, akkor fussunk össze Tapolcán" - ezekkel a szavakkal hirdették meg Gyurcsány Ferenc utcafórumát a Demokratikus Koalíció központi oldalán.

Azonban nemcsak a baloldali párt szimpatizánsai, hanem ellentüntetők is megjelentek a szerdai eseményen. A tucatnyi demonstráló nem tetszését fejezte ki a baloldali politikus látogatása miatt, és a HírTV beszámolója szerint az esemény alatt végig hangosan skandált, és egyértelmű üzeneteket küldött Gyurcsány Ferencnek. Ahogy az a televízió felvételén jól látszik, a megjelentek transzparensekkel is tiltakoztak. Többek között a "Dobrev-Gyurcsány=Nem APRÓ hiba"; "Még hányszor akarod el****i?"; "Klári-Feri-Lali! Ne akarjatok lopni!" feliratú táblákkal fejezték ki nem tetszésüket.

Mint azt a csoport hangadója elmondta, elsősorban a 2006-os rendőrterrorral, és a 2010 előtti baloldali kormányok kudarcaival szerették volna szembesíteni a volt miniszterelnököt.

Az esemény végül a tervezettnél jóval hamarabb véget ért, Gyurcsány Ferenc néhány szelfi után elhagyta a helyszínt.