Családtagjait csapta be egy pécsi nő

Vágólapra másolva!
Egy pécsi nő becsapta az anyósát, a férjét, valamint annak baráti körét is. Egy mobilszolgáltató üzletkötőjének adta ki magát és azt állította, hogy kedvezményesen tud telefonokat szerezni. A készülékekre felvette az előleget, pedig valójában nem is dolgozott a mobilszolgáltatónál.
Vágólapra másolva!

A nő és a későbbi férje 2017-ben ismerkedett meg egymással. Az együttélésük kezdeti szakaszában a nő elhitette a férfival, hogy üzletkötőként dolgozik egy mobilszolgáltatónál, és kedvezményesen tud beszerezni drága telefonokat és más elektronikai eszközöket.

A férfi emiatt előleget adott neki, majd a családi és baráti körben is megemlítette, hogy a párja az előleg kifizetése után segíteni tud nekik kedvezményesen telefont venni.

A nő ezek mellett még a családi rendezvényeket is arra használta, hogy becsapja a rokonokat és barátokat.

A rábeszélő készsége és a kecsegtető ajánlat miatt még öt embertől szerzett meg előleget, köztük az anyósától.

A telefonokat azonban nem tudta beszerezni, mivel valójában nem dolgozott a mobilszolgáltatónál.

A nő ezen kívül ellopta az anyósa laptopját, amit később eladott, a pénzt pedig elköltötte.

A férfi és a családja előtt fokozatosan vált világossá, hogy a nő átverte őket. Később, a más válófélben lévő férj és az anyja is feljelentést tett a rendőrségen.

A csaló nő büntetett előéletű, korábban két bíróság is elítélte csalás miatt, akkor is ugyanezzel a módszerrel vert át embereket.

Az ügyészség csalás és lopás miatt emelt vádat a nő ellen, azt javasolják, hogy a bíróság ítélje börtönbüntetésre. A csaló jelenleg egy korábban kiszabott büntetését tölti a börtönben.