Karácsony Gergely egyre nagyobb bajban, ezért a sajtótájékoztatóira csak a baloldali sajtót hívja oda

Vágólapra másolva!
Megint nem hívta meg a baloldali főpolgármesterrel kritikus sajtót Karácsony Gergely a sajtótájékoztatójára. Korábban lelkesen papolt a sajtószabadság fontosságáról, most erről mintha elfeledkezne. Persze, nem véletlenül. Miután azt hazudta, hogy van középfokú nyelvvizsgája, egészen ritkán látható hazugságspirálba került. Szinte naponta talált ki új dolgokat, hogy megmagyarázza: miért nem beszél semmilyen nyelven, és hogy előző lódítását leplezze.
Vágólapra másolva!

Persze, az összevissza beszélő főpolgármesternek az elmúlt hetekben újabb problémával kellett szembenéznie: a város útfelújításait is összevissza szervezik. Emiatt elviselhetetlen dugók alakultak ki Budapesten. Ezt is nehéz megmagyarázni. Sőt. Lehetetlen. És Karácsony meg sem próbálja.

Ma is tartottak egy sajtótájékoztatót, amin ott volt az ATV és az RTL, de a köztévét, a Hír TV-t és a Pesti TV-t nem hívták meg, természetesen az Origót sem. A biztonság kedvéért a mai sajtótájékoztatójuk az MTI Agendaban sem volt benne. Nehogy véletlenül valódi kérdéseket kapjon.

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere, sajtótájékoztatót tart kizárólag baloldali médiumoknak Forrás: Origo