Egy külföldi férfi kért segítséget egy nőtől a budapesti Almássy téren. A fia elesett és erősen vérzett a feje, az anyja pedig már az ájulás határán volt, annyira aggódott a fiáért. A nő nem esett kétségbe és megmentette a fiút.

Csütörtökön este egy külföldi férfi rohangált a VII. kerületi Almássy téren segítséget kérve, mert a fia elesett és beverte a fejét, ami nagyon vérzett. Ekkor ért oda Ágneshez, aki a kislányával éppen arra sétálgatott. A nő azonnal odasietett a fiúhoz – írja a Ripost.

Erősen vérzett a feje, az apuka zsebkendővel fogta, én azonnal hívtam a mentőt" – írta a közösségi oldalán Ágnes, majd hozzátette, hogy a fiú anyukája közben a földön feküdt és ájulás közeli állapotban volt, annyira aggódott az 5 éves fiáért. A gyerek közben sok vért veszített, a zsebkendők is teljesen átáztak, de ekkor megérkeztek a mentők.

"Nagyon nagyon sajnáltam őket, de hála Istennek ott voltam és tudtam rajtuk segíteni. Mellesleg a kisfiú egy szuperhős volt, nagyon erős volt és nagyon büszke volt rá a családja" – írta még a posztjában a nő. A kisfiú állapota szerencsére nem lett rosszabb, meg fog gyógyulni.

A címlapi kép illusztráció.