Ma délelőtt a Békés megyei Szanazugban találta meg a rendőrség helikoptere a szegedi gyógyszerész autóját. Ezután találták meg az öngyilkos férfi holttestét, mellette a gyilkos eszközt is, amit lefoglaltak - írják a rendőrség honlapján.

Most már biztos, hogy annak a 28 éves szegedi férfinek találták meg a holttestét a rendőrök ma délelőtt, aki a megalapozott gyanú szerint, június 19-én éjszaka 

több lövéssel ölt meg egy huszonéves nőt és annak szintén huszonéves szerelmét. 

A holttestekre másnap este, a hozzátartozóik találtak rá. A nyomozók ezután rövid időn belül azonosították a gyilkossággal vádolható 28 éves, Szegeden dolgozó gyógyszerészt, aki autóval menekült el a helyszínről.

Rendőrök helyszínelnek a gyilkosság utánForrás: police.hu

A rendőrség hajtóvadászatot indított a férfi után, a nyomok pedig Békés megyébe vezették őket.

A kutatás hétfő délelőttig tartott, amikor is  a Készenléti Rendőrség Légirendészeti Szolgálatának helikoptere megtalálta a férfi autóját Szanazugnál.  Ezután találták meg a rendőrök a holttestet. 

A férfi végzett magával, az ehhez használt eszközt megtalálták a teste mellett és lefoglalták. 

Ezt megerősítette a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője is. Szabó Szilvia közölte: a férfi önkezével vetett véget életének, holttestét és az elkövetés eszközét Békés megyében találták meg.

Az ügyben több emberen elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányságon.

Ha Ön, vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123
ingyenes lelki elsősegély számot!