A Tények riportjából kiderült, hogy a szegedi kettős gyilkosság után a nő anyja talált rá a holttestekre, ám a férfi ekkor már elmenekült a helyszínről. Egy fiatal férfi elmondta, hogy a lakása erkélyéről látta azt az autót, amellyel a férfi elmenekült. A körözött autót Szanazug mellett találták meg, ahol a rendőrök helikopterrel kutatták át a területet az elkövetőt keresve, végül azonban már csak a férfi holtteste került elő.

Néhány héttel a kettős gyilkosság előtt szerezhette meg fegyvertartási engedélyét az a 28 éves férfi, aki szombat éjjel megölte volt barátnőjét, és annak új párját. A férfi ellen elfogatóparancsot adtak ki, ugyanis a kettős gyilkosság után elmenekült.

Mint kiderült, a férfi még az egyetemen ismerte meg a nőt, akivel két évet élt együtt, ám időközben a nőnek új párja lett, a férfi pedig ugyanabban a házban bérelt lakást, hogy szemmel tarthassa őket, majd szombat éjjel berontott a lakásukba, és puskával lőtte le őket.

A nő nem halt meg azonnal, őt

a férfi meg is erőszakolta, majd a nő anyja talált rá a vérben úszó holttestekre.

A férfi ezután egy Mercedes típusú autóval egészen a Szegedtől 115 kilométerre lévő Szanazugig menekült.

Egy fiatal, helyi férfi elmondta, ő is látta a keresett autót:

Azt az autót én is láttam reggel, ismerősök mondták, hogy egy Mercedest keresnek, aztán beugrott egy emlék, hogy kint cigiztem épp a teraszon, és akkor láttam itt elmenni egyszer

- mondta a férfi.

A rendőrök helikopterrel vizsgálták át a helyszínt, végül azonban már csak a férfi holttestét találták meg, ugyanis ahogy már megírtuk, időközben öngyilkos lett.

A Tények információi szerint

a férfi fejbe lőtte magát. A rendőrök a fegyvert lefoglalták.

Forrás: Police.hu

Ahogyan korábban megírtuk, egy férfi és egy nő holttestét találták meg a rendőrök szombat este egy belvárosi lakásban.

Több emberen elkövetett emberölés gyanúja miatt indított nyomozást a rendőrség, majd ma reggelre az is kiderült, hogy kit keresnek a gyilkosság miatt. A feltételezett gyilkos, egy 28 éves szegedi gyógyszerész, autóval menekült el a városból. A rendőrség akkor hajtóvadászatot indított utána.

Ha Ön, vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123
ingyenes lelki elsősegély számot!