Meggyilkoltak és kiraboltak egy férfit Dunavarsányban

Vágólapra másolva!
Egy 42 éves nő, az élettársa és a fia azért utazott Dunavarsányba, hogy az egyikük apjánál eltöltsenek pár napot. Összevesztek az apával, ezért el kellett jönniük onnan. Később, már a barátaikkal, eltervezték, hogy megölik és kirabolják az egyikük helyi ismerősét, majd külföldre menekülnek.
Vágólapra másolva!

A négyfős társaság 2019 decemberében utazott Dunavarsányba, hogy ott legyenek pár napot az egyikük apjánál. Szilveszterkor csatlakozott hozzájuk az egyik barátjuk is. Aznap este együtt ittak.

Közben a férfi összeveszett a fiával, majd az egyik barátjával össze is verekedett.

Emiatt végül el kellett jönniük onnan.

A banda egyik tagja azt javasolta, hogy menjenek el a egyik ismerőséhez, és akár erőszakkal is, de szerezzenek tőle pénzt. Amikor odaértek a házhoz, a férfi bekiabált a kiszemelt áldozatnak. Mivel nem kaptak választ, ketten átmásztak a kerítésen, majd belülről kinyitották a többieknek a kaput és bementek a garázsba. Amikor a részeg házigazda észrevette őket, először beszélgetni kezdett velük, majd itallal kínálta őket. Később összeveszett az egyikükkel, ezért elküldte a társaságot.

A banda eljött onnan, de elhatározták, hogy visszamennek, megölik a házigazdát, elveszik a pénzét és külföldre menekülnek.

Forrás: Police.hu

Amikor visszaértek a házhoz, az egyikük vállal belökte az ajtót, majd megütötte a házigazdát, aki emiatt elesett, beütötte a fejét egy virágtartóba és elájult. Ezek után a banda minden tagja értékeket kezdett el keresni a házban.

Amikor a házigazda magához tért, az egyik támadó egy késsel megvágta az arcát és a csípőjét, majd mindannyian verni kezdték és a pénzét követelték tőle.

Két támadó később egy 50 kilós étkezőasztalt borított a házigazdára, aki belehalt a sérüléseibe. A banda éjfél után menekült el a házból az értékekkel. A véres ruháikat elégették.

A házigazda holttestét 2020. január 4-én találták meg.

Az ügyészség nyereségvágyból és különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkossággal vádolja az 5 férfit. Az ügy tárgyalása a héten folytatódik a Budapest Környéki Törvényszéken, ahol várhatóan a támadókat és a házigazda rokonait fogják meghallgatni.