Megölte a húgát egy biatorbágyi férfi

Vágólapra másolva!
Egy biatorbágyi férfinak elvonási tünetei voltak, ezért összeveszett a húgával, akit később brutális kegyetlenséggel meggyilkolt. Később az anyjára is rátámadt, de a nő egyik ismerőse megakadályozta, hogy őt is megölje.
Vágólapra másolva!

A 20 éves férfi és 18 éves húga 2019 júniusában együtt voltak otthon. A férfinak a kábítószer hiánya miatt elvonási tünetei voltak, emiatt összeveszett a munkába készülődő testvérével.

Összeverekedtek, majd a férfi addig szorította a húga nyakát, amíg el nem ájult. Ezek után bevonszolta a fürdőszobába. Észrevette, hogy a lány még él, ezért egy késsel nyakon szúrta.

Forrás: Police.hu

Miután végzett a testvérével, a lány telefonjáról üzenetet küldött az anyjuknak. Az asszony erre felhívta a lánya telefonját, amit a férfi vett fel.

Az anya a lányával akart beszélni, a fia azonban azt mondta neki, hogy nem tudja felébreszteni, majd később elismerte, hogy csinált vele valamit.

Az anya megkérte az egyik férfi ismerősét, hogy nézzen rá a gyerekeire. Az ismerős ezt megtette, de a férfi nem engedte be a házba. Később az anya is megérkezett, de a fia neki sem nyitotta ki az ajtót, amit végül az ismerős feszített fel egy feszítővassal. Az asszony bejutott a házba és megtalálta a lánya holttestét a fürdőszobában.

Sikítani kezdett, mire a fia kirángatta a fürdőből, átkarolta a nyakát, megfogott egy kézi súlyzót és ütésre emelte a kezét.

A kiabálásra az asszony ismerőse bement. A férfi először kitolta onnan. Amikor az ismerős megint bement a házba, azt látta, hogy a férfi a lábával szorítja az anyja fejét a földhöz. Amikor a férfi meglátta az ismerős kezében a feszítővasat, elmenekült.

Ahogy azt korábban megírtuk, a rendőrök elfogatóparancsot adtak ki Sz. János László ellen, akit nem sokkal a gyilkosság után sikerült elfogniuk. Egy búzatáblában bujkált. Az ügy tárgyalása a héten folytatódik a Budapest Környéki Törvényszéken, szakértőket fognak meghallgatni.