Egy férfi egy építkezéshez akart brigádot szervezni, ezért munkát ajánlott az egyik ismerősénél lakó két férfinak. Ők kevesellték a pénzt, ezért összevesztek egymással. Később a férfi visszatért a házhoz és úgy megütötte az egyik férfit, hogy az majdnem belehalt.

A férfi 2019 márciusában, egy építkezési munkához akart brigádot szervezni, ezért az egyik barátjával elment az ismerőséhez, akinél két férfi lakott. Amikor odaértek, az ismerős nem volt otthon, csak a másik két férfi, ezért nekik ajánlották fel a munkát. Ők kevesellték az órabért, ezért nem fogadták el az ajánlatot.

Az építésvezető ezek után összeveszett az egyik férfival, aki egy fadarabbal a kezében kergette meg. A vezető és a barátja elhajtott a háztól, majd néhány órával később két idegent vettek fel a kocsival és visszamentek a házhoz. Eközben az ismerős is hazaért. Ő és az egyik férfi nyitotta ki a kaput. A vezető félrelökte az ismerősét és megütötte a férfit, aki elesett, beverte a fejét a betonba és elájult. A vezető elmenekült.

A megtámadott áldozatnak 8 napon túl gyógyuló sérülései lettek, életveszélyes állapotban vitték kórházba.

Az ügyben a héten hirdetetnek ítéletet a Budapest Környéki törvényszéken.