Meg akarta tréfálni egy tanulóját egy mester egy Pest megyei autószerelő műhelyben, a meglepetés azonban túl jól sikerült, így végül a mentők vitték el a férfit.

Tanulóját szerette volna megtréfálni első gyakorlati napján az a Pest megyei autószerelő, aki egy gumiabroncsoszlop mögül előugorva kiáltott rá gyanútlan padavánjára múlt héten - írja keddi bejegyzésében az Országos Mentőszolgálat (OMSZ).

A mutatvány azonban túl jól sikerült, a fiatalember ugyanis hatalmas erővel verte orrba mesterét ijedtében, aki ájultan esett össze. Ekkor kérték a mentők gyors segítségét.

– Mentésirányító bajtársunk azonnal riasztotta a legközelebbi mentőegységet, és egészen addig instruálta a helyszínen levőket a betegvizsgálatra és az elsősegélynyújtásra, amíg azok perceken belül helyszínre értek – írja bejegyzésében az OMSZ.

Bár az 50 év körüli férfi még a helyszínen magához tért, súlyos agyrázkódása miatt semmire sem emlékezett,és az orra megsérült. A mentők végül stabil állapotban szállíthatták kórházba az autószerelőt.