Jómódú családba született és a város elitgimnáziumában végzett Attila, aki a hétvégén egy vadászpuskával megölt egy fiatal lányt és annak párját Szegeden. A férfi reménytelenül szerelmes volt a lányba, a tette után magával is végzett.

Jómódú családban nevelkedett és Szeged egyik elitgimnáziumába járt V. Dániel Attila, aki a hétvégén agyonlőtt egy fiatal párt, majd magával is végzett - írja a Bors. A lap szerint a 28 éves gyógyszerész az egyetemen ismerkedett meg Zoéval, akibe reménytelenül szerelmes volt. A férfi hosszú ideje zaklatta a párt: Attila abban a házban bérelt lakást, ahol Zoé a párjával élt, hogy szemmel tarthassa a lányt. 

Attila egy vadászpuskával lőtte agyon a lányt és a párjátForrás: police.hu

A férfi szombat este berontott a párhoz, és agyonlőtte a nő kedvesét. Zoé megpróbálta a férfit jobb belátásra bírni, de a gyilkos őt is meglőtte, és miközben a lány a haláltusáját vívta, megerőszakolta. Attila ezután beült az autójába, és Szanazugra menekült. A rendőrség egy napig gyanúsítottként kereste a férfit, végül megtalálták a holttestét, mint kiderült, Attila az utolsó golyót magának tartogatta.

Az anya találta meg a holttesteket

A Bors cikke szerint a fiatal pár holttestét a lány anyja találta meg, amikor vasárnap vendégségbe ment a lányához és leendő vejéhez. A cikk szerint a nőt élete legszörnyűbb látványa fogadta, amikor belépett: az előszoba vérben úszott, majd megtalálta a gyermeke holttestét, egy másik szobában pedig a lánya udvarlójáét, Tamásét.

A Borsnak Attila egyik szomszédja azt mondta, hogy bár a köszönésüket mindig fogadta a férfi, rögtön feltűnt neki, hogy mennyire elhanyagolja magát. A cikk szerint a lakók nem voltak túl jó véleménnyel Attiláról. A férfi egy bevásárlóközpont gyógyszertárában dolgozott, a közvetlen kollégái körében általános a döbbenet.

A Blikk korábban arról írt, hogy V. Attila pár héttel a gyilkosság előtt szerezte meg a vadászpuskához a fegyvertartási engedélyt, vélhetően azért, hogy leszámoljon a nővel és annak párjával. 

Ha Ön, vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123
ingyenes lelkielsősegély-számot!