Támadást indított Szijjártó Péter ellen a meleglobbi a közösségi médiában

Vágólapra másolva!
Az Európai Unió külügyi tanácsának ülése előtt Szijjártó Péter külügyminisztert a pedofilellenes törvényről kérdezték. Minderről a Facebook-oldalára tett ki videót, de mivel egy ideje az Instagramon is jelen van a miniszter, ott is megosztott egy fotót a luxemburgi helyszínről. Ezután öntötte el az Instagram-oldalát a szivárványáradat.
Vágólapra másolva!

Szijjártó Péter külgazdasági- és külügyminisztert kedden az európai uniós külügyminiszterek tanácsa előtt kérdezte a nemzetközi sajtó a magyar pedofiltörvényről.

A miniszter közölte, a törvény végérvényesen szigorítja a pedofíliával kapcsolatos bűncselekményeket, emellett pedig védi a gyerekeket, mivel a szülő kizárólagos jogává teszi azt, hogy hogyan világosítsa fel a gyermekét szexuális orientáció kapcsán 18 éves koráig.

A tanácskozást követően a külügyminiszter Instagram-oldalán osztott meg képeket a tanácskozásról, amit azonban eddig példátlan támadást ért a szélsőséges LMBTQ-aktivistáktól. Jól látszik, hogy több mint 16 ezer komment érkezett a politikus egyetlen képére is.

Forrás: Origo

A szivárványkommentek elsősorban skandináv országokból érkeztek, és több norvég celeb, valamint influenszer – köztük Mads Hansen egykori norvég futballista - is arra buzdította követőit, hogy szivárvány kommentjeikkel árasszák el magyar diplomácia vezetőjének oldalát.

A hozzászólók nem írtak semmi extrát, de ezerszámra küldték a szivárványt, a szivárványos zászlót ábrázoló kommenteket.