Egy kiskunmajsai nő lopásokból tartotta fenn magát, többnyire nyitva hagyott autókra vadászott, ezekből vitte el az értékeket. Később az utcán talált egy pénztárcát, benne egy bankkártyával, amivel többször is fizetett a városban.

A vád szerint a nő, nem sokkal azután, hogy a bíróság korábbi lopások miatt felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte, a megélhetését 2020 szeptemberétől ismét lopásokkal biztosította.

Kihasználta, hogy a helyiek a nyitott udvarokban nem zárják be a kocsijukat. Teherautókból lopott övtáskát, hátizsákot, pénzt, igazolványokat és laptopot is. Egy lezáratlan kocsiból pedig parfümöt és fájdalomcsillapítót vitt magával. Egy boltban is járt. Levett a pultról egy csokit, amit azonnal meg is evett.

Decemberben talált egy pénztárcát, amiben az iratokon kívül egy bankkártya is volt. Kihasználta, hogy akkor még 15 ezer forintig nem kellett beütni a PIN kódot. Hatszor fizetett vele.

Egy házba bútorvásárlás ürügyével jutott be, majd elterelte a házigazda figyelmét és ellopta a bankkártyáját. Ezzel egy dohányboltban akart fizetni, de a nem volt rajta pénz. Az ügyészség a többszörösen büntetett előéletű nőt lopással és csalással vádolja. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje börtönbüntetése, és a korábban kiszabott felfüggesztett büntetését is hajtsák végre.