Éric Zemmour: Magyarországnak igaza van

Vágólapra másolva!
Éric Zemmour, jobboldali francia esszéíró és politikai elemző a francia CNews televízióban állt ki Magyarország kormánya mellett, az európai LMBTQ-lobbi és az Európai Unió összehangolt támadását pedig politikai botránynak nevezte.
Vágólapra másolva!

Éric Zemmour kifejtette, hogy a labdarúgó-Európa-bajnokságot is – mint oly sok nagyszabású sportversenyt – foglyul ejtették különféle lobbik és mozgalmak, amelyek felhasználják a népszerű sportokat és sporteseményeket saját kisebbségi ideológiájuk terjesztésére.

A sporton keresztül támadnak

A nézők millióit képernyők elé szegező eseményeket a saját politikai céljuk elérésére fordítják. Ha a nézők a szeretett sportot és saját csapatuknak a játékát nézik, és eközben élvezik a versenysorozatot, könnyedén eshetnek abba a tévedésbe, hogy az eseménysorozat közben megjelenő üzenetek – politikai vagy kereskedelmi (reklám) – szintén pozitívak és helyesek. Számos politikai rezsim kihasználta válogatottjának eredményes labdarúgó-világbajnoksági szereplését saját politikájának a népszerűsítésére: Mussolinitól kezdve a brazil államfőn keresztül egészen a francia Jacques Chiracig.

Ugyanezen a haszonleső alapon kapcsolódott be a labdarúgó-bajnokságokba a BLM-lobbi, amely a játékosok letérdelésén keresztül jelenik meg.

Idén pedig már az LMBTQ-lobbi is feltűnt a sorban, hogy a játékokat követő tömegekhez szólhasson.

Mindkét ideológiai csoport ugyanazon az alapon működik: ha egy ország kormánya ellenzi az antirasszista ideológiai mozgalmat, akkor rasszistának bélyegzik. Ha az LMBTQ-lobbi propagandáját ellenzi, akkor homofóbnak nyilvánítják.

Ez nem más, mint egy bevált politikai módszer, egy hangos politikai manipuláció, de attól még nem helyes, nem igaz, sőt, hamis.

Éric Zemmour Forrás: Facebook/Valeurs actuelles

A politika motiválja őket

Az LMBTQ-mozgalom pedig szintén nem más, mint egy politikai mozgalom, politikai és ideológiai célokkal. Rengeteg homoszexuális ember él a világon, aki nem is ért vele egyet. A homoszexuális emberek Európában szabadon élhetnek, úgy, ahogy akarnak, nincsenek megbélyegezve, nincsenek elítélve szexuális orientációjuk miatt.

Aki azt állítja, hogy a homoszexuálisokat Európa bármely országában diszkriminálják, az hazudik - mondta Zemmour.

Az LMBTQ-mozgalmak úgy tesznek, mintha a közösségük tagjainak szabadságát veszély fenyegetné. De ez nincs így. Sem Franciaországban, sem Európában, ellentétben az arab világgal.

Az LMBTQ-lobbi politikai és ideológiai célja az, hogy lerombolja a heteroszexuális normát, ezzel igazolva saját létjogosultságát.

Ahol pedig falakba ütközik a normák lerombolása közben, ott diszkriminációra és homofóbiára hivatkozva akarja véghezvinni tervét: az új divatot rákényszeríteni a világra.

Az LMBTQ-lobbit számos nemzetközi cég és magánember is finanszírozza, de érdekes módon a homoszexuálisok egy jelentős része még ideológiailag sem támogatja őket.

Most pedig elérkezett a transzneműség propagandája is.

Már nemcsak a versenysportokat teszik tönkre a transznemű sportolók, hanem számos országban már gyerekek kérik a nemük megváltoztatását az őket ért propaganda hatására.

Az LMBTQ-közösség (leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű és queer emberek) fesztiválja, a 23. Budapest Pride felvonulásának résztvevői gyülekeznek a fővárosi Városligeti fasorban, 2018. július 7-én. MTI Fotó: Mónus Márton Forrás: MTI/Mónus Márton

Orbán Viktornak igaza van

A családbarát Orbán-kormány törvénymódosítása nem a homoszexuálisok ellen szól. Az új törvény nem bünteti, nem diszkriminálja a magyarországi homoszexuális embereket. Az új törvény mindössze annyit tesz, hogy tiltja a homoszexualitás és a transzszexualitás reklámozását az iskolákban a gyerekek körében. Ha most közvélemény-kutatást indítanánk Franciaországban a kérdésről, ezzel a franciák 80 százaléka is egyetértene - mondja Zemmour. Ezt fájlalja az LMBTQ-lobbi.

Franciaország és Magyarország egyaránt és egyformán toleráns a homoszexualitással szemben: nem szankcionálja és nem diszkriminálja.

De más a tolerancia és más a reklámozás. A reklámnak pedig semmi helye nincs az iskolákban - teszi hozzá. És ha a reklámozás tiltását az LMBTQ-lobbi azzal az álságos váddal illeti, hogy az a tolerancia hiánya, vagy ha az LMBTQ a saját üzeneteit diszkriminációellenes küzdelemnek nevezi, az nem más, mint maga a politikai-ideológiai propaganda.

Magyarországnak igaza van.

A világhírű francia esszéíró szerint Orbán Viktornak és kormányának van igaza Forrás: Facebook/Orbán Viktor

Kritika az Európai Uniónak

Von der Leyen asszony, aki szerint „szégyen" a magyar kormánynak a gyermekeket védő új törvénye, vajon mit szólna, ha a hét gyermeke az iskolában olyan tanórákon venne részt, ahol a homoszexualitás előnyeiről beszélnének neki, és az óra előadói Von der Leyen asszony gyerekeit is a fedélzetre invitálnák?

A homoszexualitás nem tartozik az európai értékek közé, ahogy Von der Leyen asszony állította. Európát kereszténydemokraták alapították, kereszténydemokrata értékek mentén. Ennek pedig nem volt része az LMBTQ-értékrend.

Ezért hamis azt állítani, hogy az LMBTQ-ideológia az európai értékek egyike.

Ez az állítólagos új érték pedig a nemzeti identitást és az egyének identitását akarja lerombolni, és új társadalmi normákat teremteni.

Az LMBTQ-lobbi harca ugyanaz a harc, amit a BLM-lobbi is vív: aki ellenzi a BLM-et, az rasszista. Aki ellenzi az LMBTQ-mozgalmat: az homofób. De ez nem más, mint a nyelv eltorzítása, a nyelvi eszközök szándékos manipulatív használata. Ez maga a politikai botrány.

Mindkét lobbi nagyon erős támogatottságot élvez Brüsszelben, az Európai Bizottságban, valamint az Európai Bíróságon is. Ezek a lobbik az uniós intézmények segítségével akarják átverekedni az ideológiájukat azokban a tagállamokban is, ahol a nemzetek védekeznek ellenük, ahol a nemzetek nem hajlandók letérdelni a hamis ideológiák előtt.

És ebben a háborúban Macron és Merkel két perverz szereplő, amikor az Európai Bizottság pártját fogják Magyarországgal szemben.