Egy férfi a rendszeres veszekedések miatt elköltözött Karcagról, de visszajárt, hogy a gyerekük találkozhasson az anyjával. Az egyik ilyen látogatás alkalmával összevesztek és megfojtotta az asszonyt, a holttestet pedig a kocsijával Felsőlajosra vitte, ahol elásta.

A vád szerint a 38 éves férfi rendszeresen veszekedett az élettársával féltékenység miatt, majd a kapcsolatuk tavaly novemberben helyrehozhatatlanul megromlott. Emiatt a férfi a fiával együtt elköltözött Karcagról a szülei házába, Felsőlajosra.

December 22-én a kisfiával meglátogatta a gyerek anyját Karcagon, hogy a fiú találkozhasson az  asszonnyal. A hálószobában vitatkozni kezdtek és összeverekedtek. A férfi az asszony nyaka köré fonta a karját és erősen a mellkasához szorította a fejét, majd az ágyra lökte és megfojtotta.

Forrás: Police.hu

Miután a férfi meggyőződött arról, hogy meghalt, kicipelte a holttestet és betette a kocsija csomagtartójába. Visszament a lakásba és ellopott 20 ezer forintot, az asszony iratait pedig a kukába dobta. Mivel azt a látszatot akarta kelteni, hogy gyereke anyja elutazott, a holtteste mellett a ruháit, táskáját és a telefonját is kivitte az autóba.

Beült a kocsiba és Felsőlajosra autózott, majd másnap kiment egy erdőbe és elásta az áldozat földi maradványait.

Az asszony ruhát Lajosmizse határában szétszórta.

Az ügyészség emberöléssel és kifosztással vádolja a férfit. Azt javasolják, hogy a bíró küldje börtönbe.