Nem elég a hatalmas dugó a fővárosi utakon, az 1-es villamos vonalán is káosz van

Másodikmenetrendszerinti 1-es villamos, amelyik áthalad a Rákóczi hídon 2015 március 20-án Második  menetrendszerinti 1-es villamos, amelyik áthalad a Rákóczi hídon 2015 március 20-án
Második menetrendszerinti 1-es villamos, amelyik áthalad a Rákóczi hídon 2015 március 20-án
Vágólapra másolva!
Érthetetlen reggel kilenc utáni menetrendről számol be a Metropol az 1-es villamossal kapcsolatban. Kimaradt járatok, garázsmenet és tanulószerelvények lassítják a közlekedést a rekkenő hőségben. Egyik végállomástól a másikig eljutni embert próbáló feladat - írják.
Vágólapra másolva!

Azt írja a lap, hogy számos járatot kiállítanak a Hidegkúti Nándor Stadionnál, tanulójáratok, félreálló szerelvények vagy csak a Puskásig járó villamosok róják az utakat. Reggel 9-ig még minden rendben működik, de sokan járnak a vonalon 9 után is, ráadásul pl. a népligeti buszpályaudvarról utazók ilyenkor is közlekednek, így érthetetlen a káosz.

A Metropol több munkatársa is az említett szakaszon jár, a tapasztalatok szerint egyik végállomástól a másikig eljutni embert próbáló feladat. Sokszor akár plusz 40 percet is igénybe vehet, mire eljutnak a szerkesztőségig - írják.

Illusztráció - 2015-ös felvétel Fotó: Szabó Gábor - Origo

Reggel 9 óráig sűrűn járnak a villamos különböző fajtái, kilenc óra után azonban valami megváltozik, és beüt a káosz a Hungária körúti villamos vonalán. A probléma nem új keletű,

- írják.

A lap néhány utazót meg is szólaltatott:

Balázs:

Berni:

Krisztián:

Roli: