Okiratokkal is visszaélhetett Fekete Dávid, egykori barátja a NAV-nál is feljelentette

Fekete Dávid
Fekete Dávidot közel százmilliós csalással, sikkasztással gyanúsítják.
Vágólapra másolva!
Kiderült, hogy Fekete Dávidot elsőként egy olyan férfi jelentette fel a rendőrségen, akivel korábban barátok voltak, de végül őt is csőbe húzta az énekes. A férfi azt mondja, hogy most már a NAV-nál is eljárást kezdeményezett ellene.
Vágólapra másolva!

Az Ausztriában élő férfi azt állítja, hogy Fekete Dávid bűnszövetségben követte el azokat a bűncselekményeket, amik miatt most letartóztatásban van. A Borsnál jelentkezett a férfi, aki azt mondta, hogy ő robbantotta ki az egész ügyet, ő tette meg az első feljelentést. A férfi a lapnak azt mondta:

A férfi

az adóhatóságnál jelentette fel az énekest, mert tudomása van arról, hogy adócsalást és okirattal való visszaélést is elkövetett.

Fekete Dávidot közel százmilliós csalással, sikkasztással gyanúsítják Forrás: Fekete Dávid/Instagram

A férfi a lapnak azt mondta, hogy nemcsak az igazságérzete miatt szeretné, ha elkapnák az énekes bűntársait, hanem azért is, mert

szerinte tovább folytatódik a piszkos üzlet Fekete Dávid nélkül is.

A legdühítőbb számára az, hogy az énekes volt ügyintézője a mai napig szabadlábon van. A nőt nem akarta megnevezni, csak azt mondta, hogy:

A lap az ügyben megkereste Fekete Dávid ügyvédjét, akit tájékoztattak a legújabb fejleményekről, de az ügyvéd nem kommentálta az értesüléseket az ügyfele kérésére.