Nyaralásból tartott haza a mentőápoló a családjával, amikor kamionnal ütköztek Soltnál

Solt, 2021. június 24.
Ütközésben összetört kamion és személygépkocsi az 52-es úton Solt és Fülöpszállás között 2021. június 24-én. A balesetben egy ember meghalt és többen megsérültek.
MTI/Donka Ferenc
Solt, 2021. június 24. Ütközésben összetört kamion és személygépkocsi az 52-es úton Solt és Fülöpszállás között 2021. június 24-én. A balesetben egy ember meghalt és többen megsérültek. MTI/Donka Ferenc
Vágólapra másolva!
A Balatonról tartott hazafelé a háromgyerekes család, amikor Soltnál az 52-es úton súlyos balesetet szenvedtek. A mentőápolóként dolgozó férfi azonnal meghalt, felesége és két gyerekük túlélte a balesetet, jelenleg kórházban vannak.
Vágólapra másolva!

Csütörtökön történt a halálos baleset, a Bors azt írja, hogy a család harmadik gyereke azért nem volt velük a balesetkor, mert egy iskolai jutalomüdülésen volt, amin a kitűnő tanulmányi eredményei miatt vehetett részt. A család boldogságban nevelte a három gyereket, egy 8 és egy 5 éves kislányt, valamit egy 3 éves kisfiút.

A baleset áldozata, a családfő korábban 15 évig dolgozott rendőrként, majd mentőápolóként folytatta a pályafutását, hivatásának tekintette azt, hogy másokon segítsen.

A férfi nagybátyja elmondta a lapnak, hogy a férfi anyja sokkot kapott, amikor megtudta, hogy mi történt a fiával. Az édesapja három agyvérzésen van túl, ezért vele nehezen tudnak kommunikálni.

- csuklott el a férfi hangja. A férfi azt mondja, hogy

unokaöccse még halálában is a szeretteire vigyázott.

Helyszíni fotó a balesetről Forrás: MTI/Donka Ferenc

A balesetben súlyosan megsérült az édesanya és a két kisebb gyerek is.

Mindhármukat kórházban kezelik, a nő kómában van.

A nagyobbik lányra most a családfő testvére vigyáz, és igyekszik minden segítséget megadni neki:

A férfi ugyan jó híreket kapott a sógornője állapotáról, de tudja, hogy akár a legrosszabbra is fel kell készülnie. Azt mondja, hogy ha ez bekövetkezne, természetesnek tartja, hogy magához vegye testvére gyerekeit.