A borsodi főnök több munkavédelmi szabályra is fittyet hányt, miután kibérelt egy telephelyet. Amikor egy munkás ezek miatt megsérült, a főnök nem engedte, hogy mentőt hívjanak hozzá, azért, hogy ne derüljön ki, hogy munkabaleset történt - írja a Bors.

A borsodi férfi kibérelt egy telephelyet, majd utána semmibe véve több munkavédelmi szabályt is, alapvető javításokat sem végzett el a területen, ami miatt a telephelyen gödrök és víznyelők alakultak ki, és még világítás sem volt.  Egy nap az állványcsöveket pakoló munkás 

védősisak nélkül dolgozott, megcsúszott az egyenetlen padlón és elesett, 

majd eszméletlenül feküdt a földön. Az egyik kollégája azonnal odarohant, hogy segítsen, meglátta a férfi véres arcát és azt, hogy nincs magánál. A főnök ekkor ahelyett, hogy azonnal mentőt hívott volna, azt mondta a munkásoknak, hogy azért, hogy eltitkolja a munkabalesetet, megtiltja nekik, hogy mentőt hívjanak, ezután a sérült férfi szintén ott dolgozó fiát utasította, hogy vigye be haldokló apját a kórházba.  A fiú bevitte apját a kórházba, ahol kiderült, hogy a férfi agyzúzódást és többszörös koponyatörést szenvedett. Az orvosok mindent megtettek a férfi életéért, de másnapra meghalt. A borsodi főnök halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetésért áll kedden a bíróság elé.