Egy budapesti LMBTQ-szórakozóhely olyan fényképet osztott meg az egyik közösségi oldalán, amelyen egy nőnek öltözött férfi (drag queen) ölelget egy kislányt, aki még nincs ötéves. Frissítés: cikkünk megjelenése után néhány perccel a szórakozóhely eltávolította a botrányos fotót a Facebook-oldaláról. Mi természetesen még időben lementettük azt. 

Szombat este a fővárosi, Liszt Ferenc téri Reggaeton Bar&Bistro nevű szórakozóhely a közösségi oldalán egy olyan fotót tett közzé, amelyen egy nőnek öltözött, erősen túlsminkelt férfi látható, amint ölelget egy kislányt. 

Forrás: Reggaeton Bar&Bistro/Facebook

A nőnek öltözött, túlsminkelt férfiakat baloldali körökben drag queennek nevezik. 

A szórakozóhely Facebook-oldalán a hozzászólók vegyesen reagáltak a kislányt ölelgető drag queenre. 
Az egyik férfi nevű és kinézetű hozzászóló elismerte, hogy ő látható a fotón, nőnek öltözve. Ezt követően magyarázkodni kezdett. Azt állította, hogy a kislány – aki angliai – szeretett volna vele fotózkodni, ő pedig ezt megengedte neki. Hozzáfűzte, hogy  a kislány jövő hónapban lesz ötéves, de Angliában már találkozott „drag előadóval", így nem ő volt neki az első...

Forrás: Reggaeton Bar&Bistro/Facebook

A Reggaeton Bar&Bistro-t amúgy reklámozza a Budapest Pride nevű lobbiszervezet, ennek tükrében biztosan kijelenthető, hogy LMBTQ-szórakozóhelyről van szó.

Forrás: budapestpride.hu/reggaeton-barbistro

A hely közösségi oldalai tele vannak olyan fényképekkel, amelyeken úgynevezett drag queenek láthatóak.

Ez az első eset azonban, hogy kisgyermeket ölelgető drag queennel reklámozza magát a szórakozóhely. 

Ebből teljesen egyértelművé válik, hogy az LMBTQ-szervezetek már gyermekeket is felhasználnak a propagandájukhoz, így mostanában az óvodáskorúak segítségével népszerűsítik saját magukat. 

Frissítés: cikkünk megírása után néhány perccel eltűnt a Reggaeton Bar&Bistro Facebook-oldaláról a kislányt ölelgető, nőnek öltözött férfi fényképe, de mi időben lementettük azt, a drag queen hozzászólásával együtt.