Szombat hajnalban karambolozott két autó Budapest XI. kerületében, a Hegyalja úton. A 22 éves Lili és a valamivel idősebb barátja olyan súlyosan megsérültek, hogy a helyszínen meghaltak. A fiatalok tehetséges táncművészek voltak, ígéretes jövő állt előttük. A rendőrség vizsgálja a tragédia körülményeit.

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Egy négyfős baráti társaság éppen egy következő helyszínre tartott szombat hajnalban. Lala vezetett, és mellette ült a barátnője, Lili. Eddig tisztázatlan körülmények között a Hegyalja út 50. szám előtt összeütköztek egy másik autóval, aminek követközben mindkét kocsi totálkárosra tört - írja a Bors.

Lala és Lili olyan súlyosan megsérültek, hogy a perceken belül a helyszínre érkezett mentők csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Forrás: Police.hu

Mint azt a Bors megtudta, Lili gyerekkora óta táncolt. Legutóbb a Copacobana Show-ban szerepelt nagy sikerrel. A lap által megkérdezett, nevük elhallgatását kérő szakértők szerint a szakmában a lányra fényes karrier várt. Barátai azt is elárulták: Lili kifejezetten élvezte az életet. A szabadidejében szívesen autózott a barátaival, erről többször is posztolt videót a Facebook-profilján. Vidám lány volt, aki igyekezett pontosan úgy élni, mint a vele egykorú fiatalok. A szabadidejében örömmel járt bulizni a barátnőivel, elvégre annyira szeretett táncolni, hogy ha tehette, a munkán kívül is ezt tette.

Jó szívű, mindenkivel kedves lány volt Lili

Az őt ismerők szerint szerencsésnek vallotta magát, hogy a hobbija egyben a megélhetést is jelentette a számára.

A család egy közeli barátja szombat délután egy szívszaggató posztban búcsúzott Lilitől.

Egy fantasztikus gyerek, egy jó tanuló, jó szívű, csupa mosoly cserfes lány, vagy inkább már kész nőt vesztettünk el. Tényleg eltört valami, a szív hasad ketté! A fájdalom leírhatatlan és semmihez sem hasonlítható

– írta a férfi.

Egy másik közeli ismerős a Borsnak mesélt a mindenkivel kedves lányról:

Kiváló művész volt, aki már egészen pici korától tudta, hogy mivel szeretne foglalkozni. Élvezte a szereplést és fáradhatatlan volt a táncban! A tökéletességre törekedett

– mondta a hölgy.

Lala a táncospárja volt

A baleset másik áldozata, P. László ugyancsak kiváló táncos volt. Több versenyen együtt indult Lilivel. A fiatalokat a teljes hazai táncos közösség gyászolja.

„A napokban még veletek táncoltunk és most mindannyian kapdossuk a levegőt a történtek miatt. Felfoghatatlan! Táncoljatok, bárhol is legyetek! Hálásak vagyunk, hogy ismerhettünk titeket!” – írta az egyik közös barátjuk.