Soros György fia áll Mark Rutte magyarellenes támadásai mögött

Vágólapra másolva!
Hetek óta összehangolt támadás zajlik Magyarország ellen a gyermekek védelmében hozott pedofilellenes törvénycsomag miatt. A holland miniszterelnök példátlan és felháborító kijelentést tett, amikor azt mondta, hogy Magyarországot térdre kell kényszeríteni. A háttérben a szálakat a Soros-birodalom és a hozzá kapcsolódó álcivil szervezetek mozgatják.
Vágólapra másolva!

Baloldali támadások össztüzében áll Magyarország a pedofilellenes törvény miatt

Az Országgyűlés június 15-én fogadta el a pedofilellenes jogszabálycsomagot. Az új törvény alapján létrejön egy név szerinti kereshető pedofil-nyilvántartás, bizonyos munkahelyekről kitiltják őket, szigorúbban büntetik a pedofil bűncselekményeket, nem lehet enyhe büntetéssel és minősített esetekben feltételes szabadságra bocsátással megúszni, illetve a legsúlyosabb pedofil bűncselekmények nem évülnek el, és kitolódik az elévülés kezdete is.

A jogszabálycsomag kiegészült még egy fontos elemmel, ami szintén a gyermekek védelmét célozza meg.

Az új törvény szerint az iskolai szexuális felvilágosítás nem irányulhat a nem megváltoztatása, valamint a homoszexualitás népszerűsítésére. Ez egyben azt is jelenti, hogy gyermekeknek szexuális felvilágosító foglalkozásokat az intézmény pedagógusain kívül csak olyan személyek, szervezetek tarthassanak, amelyek szerepelnek egy hivatalos, folyamatosan frissülő nyilvántartásban.

A kormány tehát a szexuális orientáció területén

visszaadta a felvilágosítás lehetőségét a szülők kezébe.

A pedofilellenes törvénycsomagot azonnal támadni kezdte a teljes európai genderlobbi, az elmúlt hetekben számos csatornán intéztek provokatív támadásokat Magyarország és a magyarok ellen. Németországban a magyar és a német válogatott mérkőzését megelőzően szivárványszínűre akarták kivilágítani az Allianz Arénát, a szurkolóknak szivárványos zászlókat osztogattak, a magyar himnuszt kifütyülték, és közben szivárványos zászlóval szaladt be a pályára egy aktivista, a rendőrök pedig minden lehetséges módon próbálták hergelni, és kellemetlen helyzetbe hozni a meccsre érkező magyar szurkolókat, a konzulokat pedig nem engedték a stadion közelébe.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter arról tájékoztatott, hogy a hágai magyar nagykövetség falát szivárványszínűre festették, a hatóságok pedig jól érezhető módon semmit nem tettek a törvénytelen cselekedet ellen.

A támadások már a pedofiltörvény elfogadása előtt megkezdődtek, amikor is kiderült, hogy a magyar válogatott nem fog térdelni az Eb-meccseken a kezdőrúgás előtt, ahogyan számos más kelet-közép-európai ország csapata sem tette, hiszen egyrészt egy sporteseménybe nem szabad politikát keverni, másrészt pedig Magyarország sosem tartott rabszolgákat, és gyarmatosító hatalom sem volt, így a megmozdulás értelmezhetetlen számunkra.

A pedofíliát támogató holland miniszterelnök is a Soros-birodalom érdekében cselekszik

Egyenesen példátlan és felháborító Mark Rutte, a holland miniszterelnök közelmúltban tett nyilatkozata, amelyben arról beszélt, hogy térdre kell kényszeríteni Magyarországot. Orbán Viktor miniszterelnök közösségi oldalán reagált Rutte szavaira, és hangsúlyozta, hogy "a magyar ember csak a Jóisten, a hazája és a szerelme előtt térdel le".

Rutte viszont nem saját felindulásból cselekszik, és nem is egyedül. A Soros György bevándorláspárti spekuláns által finanszírozott álcivil szervezetek az elmúlt hetekben már aktívan kivették a részüket a Magyarország elleni lejáratkampányból, amelyben a hazai baloldal is készségesen segít. Soros álcivil szervezetei homofóbtörvénynek kezdték hazudni a gyermekvédelmi törvényt, annak ellenére, hogy az a legkisebb mértékben sem irányul a homoszexuális emberek ellen, és nem is vonatkozik a 18 év felettiekre.

Érdemes viszont megjegyezni, hogy Mark Rutte, aki most a pedofilellenes törvénnyel szemben hergel, ugyanaz a politikus,

aki a pedofíliát és a zoofíliát akarta korábban legalizálni, vagyis szerinte teljesen elfogadható a gyermekekkel és az állatokkal létesített szexuális viszony.

Azzal viszont már úgy tűnik, problémája van, ha a magyar kormány a szülők kezébe adja a gyermekek szexuális felvilágosításával kapcsolatos döntés jogát és lehetőségét, és ha megvédi a kiskorúak jogait.

Mark Rutte Forrás: AFP/ANP MAG/Bart Maat

Nemrég megírtuk, hogy Mark Ruttét szoros kapcsolat fűzi a Soros-birodalomhoz. Az elmúlt években többször is közösen szerepelt Soros György fiával, kijelölt utódjával, Alex Sorossal.

Arra is volt példa, hogy egy hivatalos vacsorán egymással szemben ültek, ezt éppen Alex Soros egyik Instagram-bejegyzése bizonyítja:

Forrás: Origo

Ahogy azt megírtuk, Alex Soros számára a pedofilellenes és gyermekvédelmi törvény elleni támadások és az LMBTQ-propaganda ugyanúgy személyes ügyet jelentenek, mint Soros György számára a bevándorláspárti akciók.

Alex Soros és párja

A Soros-szervezetek irányítják a magyar pedofilellenes törvény elleni támadásokat

A Magyarország ellen zajló lejáratókampányt nem a holland miniszterelnök kezdte. A támadások vezére Gerald Knaus, Soros egyik legbizalmasabb és legrégebbi embere. Knaus akkor aktivizálta magát ismét, amikor Twitter-bejegyzésben kelt ki az UFEA ellen,

mivel az megtiltotta, hogy a müncheni aréna politikai okokból szivárványszínű kivilágítást kapjon a német-magyar focimeccs idején.

Egy másik bejegyzésében az Európai Labdarúgó Szövetséggel szembeni civil bojkottra szólított fel, majd a szövetség igazgatósági tagjairól is kirakott egy képet, amit az alábbi sokat mondó hozzászólással látott el: „Ki fél tőlük?"

Gerald Knaus Forrás: Getty Images/2019 Tristar Media/Tristar Media

Korábban beszámoltunk arról is, hogy az Amnesty International szintén az egyik szervezője lett a magyarok elleni támadásoknak. Június 18-án például a magyar-szlovák határon helyezett ki olyan táblákat, amelyen áthúzták az „LMBTQI Szabadság Zónája" háromnyelvű (magyar, angol, orosz) feliratot (mindezt úgy, hogy Szlovákiában - Magyarországgal ellentétben - nem ismerik el az azonos neműek bejegyzett élettársi kapcsolatát).

Egy másik Soros-szervezet is előtérbe került az elmúlt időszakban. A Civil Liberties Union for Europe honlapján, a „képzés" rovatban Israel Butler és Valentin Toth jelentetett meg cikket. Ebben arra adtak utasítást az aktivistáknak és újságíróknak, hogy milyen kifejezéseket használjanak a törvénnyel kapcsolatban. Ettől kezdve a baloldali újságírók nem nevezhették nevén - vagyis pedofilellenesnek a törvényt.

A szervezet oldala egyébként tele van a magyar pedofilellenes törvény elleni uszítással is, a tematikával számos bejegyzésben foglalkoznak. A propagandából a magyar tagszervezetük, a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ ) is jócskán kiveszi a részét. Érdemes megemlíteni a Human Rights Watchot is, amely valóságos nemzetközi fake news kampányt indított, a Magyar Helsinki Bizottság pedig már a kezdetek óta terjeszt álhíreket a pedofilellenes törvényről.